• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #1013223  autor: heavy_mental
 11 wrz 2018, 16:32
Ostatnio postanowiłem przenieść numer z t-mobile mix do a2mobile. Dziś dostałem sms w którym pisze, że z jakiegoś powodu przeniesienie nastąpi za 2 (!) miesiące (08.11). Umowę na mix podpisywałem może ze 5 lat temu albo więcej więc już dawno się skończyła i od tamtego czasu nadal używałem tego numeru doładowując go i przedłużając ważność konta. Ostatnio go nie doładowywałem by nie płacić więcej t-mobile więc mogę teraz tylko odbierać do końca miesiąca.

Chciałbym wiedzieć czy muszę dalej przedłużać doładowywaniami umowę przez te dwa miesiące by mi tego numeru nie wyrejestrowali?
 #1013224  autor: KC-KARLOS
 11 wrz 2018, 16:43
A wystarczyło przenieść numer w trybie jednodniowym. Jeśli mix jest spłacony - działamy z nim jak z prepaidem.
Wycofaj stary wniosek i złóż nowy w trybie natychmiastowym.
Numer przenoszony nie musi mieć aktywnych połączeń wychodzących, wystarczą przychodzące.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟