Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
Play
niepawcio1978 pisze:Jeśli na karcie mam ileś złotych i przejdę na Rwk to tracę pieniądze?
wcale nie musiszpawcio1978 pisze:W jakim okresie po przejściu na Rwk muszę doładować konto?
niepawcio1978 pisze:Czy Formuła Solo na Kartę wymaga aby co miesiąc doładować konto?
włączysz za darmo RWKpawcio1978 pisze:Czy okres ważności pobiera z tej taryfy obecnej?
jeśli są srodki to niepawcio1978 pisze:Czy Formuła Solo na Kartę wymaga aby co miesiąc doładować konto?
Tak.pawcio1978 pisze:Czy po przejściu na PNK RWK
- tracę pakiet, np. internetu?
- mogę wykupić pakiet internetu?
@lyncz8: na stronie Play podano, że Play Solo na Kartę pobiera opłatę.
Nie jest to prawdapakierhakierxd pisze:Po zmianie taryfy tracisz wszystko ,zostaje tylko stan konta główny,tak jest u każdego opa.
pawcio1978 pisze:Czy Play Solo na Kartę faktycznie pobiera kasę co miesiąc?
nawet własnych postów nie czytaszpawcio1978 pisze:@lyncz8: na stronie Play podano, że Play Solo na Kartę pobiera opłatę.
widzisz podobnie jak pawcio1978 nie czytacie nawet tego co Wam się podsyła więc jaki jest sens dalszej dyskusjiPakiet 10 gb jest na miesiąc jak wykorzystasz to net ci przestaje działać i musisz chyba czekać do następnego mc lub włączyć za doładowanie
a co by to dało jakbym podlinkował tematy opisujące zagadnienia?pakierhakierxd pisze:Czyli u każdego się traci pakiet danych itp. bo nie podałeś mi przykładu w jakiej sieci się nie traci przy zmianie taryfy