• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #962822  autor: PalonyLolek
 26 lis 2017, 01:05
Cześć!
Szukam oferty na kartę. Co miesiąc jest wydzwaniane jakieś 200 minut, z czego około 30 minut to połączenia do strefy Euro. Zastanawiałem się nad ofertą Play Unlimited, ale po aktywacji tego pakietu tj. 25 złotych za 30 dni, nadal osobno będę musiał płacić za połączenia do Unii.
Czy znacie jakieś lepsze rozwiązanie?
Numer obecnie jest zarejestrowany na firmę w Play w abo. Przy przedłużeniu wychodzi mi jakieś 35zł + VAT, w tym no limit na połączenia również międzynarodowe, na których mi zależy, chociaż jak pisałem wyżej jest ich niewiele. W nowej ofercie nie potrzebuję żadnego internetu ani smsów, wyłącznie połączenia.

Zapraszam do podzielenia się swoją opinią.
 #962833  autor: matisi
 26 lis 2017, 10:38
Proponuję dwie oferty:
Klucz Mobile- pakiet nielimitowanych rozmów za 15 zł + 0,15 zł/min za połączenia do UE (do Słowacji 0,29 zł/min), czyli 30 min za ok. 4,5 zł. Sumując- ok. 19,5 zł
https://klucz.net/
Lycamobile - Pakiet Wszystko w jednym S za 15 zł, zawierający 150 min do 39 krajów (w tym UE i Polska) + Pakiet Minuty XL za 10 zł, zawierający jeszcze 130 min w Polsce. W sumie 25 zł.
http://www.lycamobile.pl/po/bundle?id=NT
 #963415  autor: Gregrin
 29 lis 2017, 00:01
PalonyLolek pisze:Numer obecnie jest zarejestrowany na firmę w Play w abo. Przy przedłużeniu wychodzi mi jakieś 35zł + VAT, w tym no limit na połączenia również międzynarodowe, na których mi zależy, chociaż jak pisałem wyżej jest ich niewiele.
Ale są drogie wiec 30min*2zl to ~60zl. Nie wiem czy ten abo nie jest w porządku. Później chyba t-mob ma coś podobnego w abo co się nazywa strefa t-mob ale to chyba tańsze nie jest.
Oferty podane przez matisi to nieliczne alternatywy, pytanie czy jakościowo będzie to samo i czy to ważne.
Ja znajomej zrobiłem pakiet nolimit w fakt za ~20zl (a można za 10zl w neti albo a2) + doładowałem konto voip za ~50zl i dzwoni przez numer dostępowy (parę sekund dłuższe zestawienie) czyli z nolimitu a kasuje jej tylko parę groszy (dosłownie bo jakieś 3-4gr) za minute do Irlandii (z konta voip) i jest zadowolona a gada po kilka godzin w miesiącu ;)