• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #960428  autor: KC-KARLOS
 10 lis 2017, 14:16
Jest taka opcja. Zobacz szczegóły na stronie T-Mobile.
No i czemu akurat MIX?

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #960445  autor: Hohopitan_1980
 10 lis 2017, 16:54
Mam nowy telefon. Potrzebuje troszkę internetu (nie więcej niż 2 GB). Dwieście minut do wszystkich to jest to co potrzeba oraz po sieci darmo. Nie ukrywam, że T-Mobile w moim miejscu ma dobrą jakość połączeń. No i te 18 miesięcy da się jakoś znieść.
A2mobile niestety niesprawdziła się z uwagi na kiepską jakość rozmów.
 #960641  autor: KC-KARLOS
 12 lis 2017, 10:46
Wiecie, MIX kusi na 2, 3 lub 6 miesięcy 20 GB z lejkiem 1 mbps, czyli "nielimitowanym internetem" oraz w kilku opcjach 4 doładowaniami obowiązkowymi po 5 zł.
Zgadzam się, opłaci się złożyć wniosek o przeniesienie numeru na stronie T-Mobile, dostaje się po pierwszym doładowaniu za 25 zł no limit rozmów, SMSów i 10 GB + Rok Ważności Konta.
Ewentualnie Play z 50 GB + 504 zł do wygadania na 5 miesięcy + za darmo w Play - przy użyciu 1 kodu bez doładowań.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟