• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #954083  autor: reboot
 04 paź 2017, 11:05
Tata korzysta z Minimax i ma uruchomioną usługę Xtra Numer.
Jako, że powoli kończy mu się RWK z promocji rejestracji oraz złotówki promocyjne, planuję mu zmienić taryfę na Formułę (i uruchomić Unlimited).

Czy zmiana taryfy wpłynie na usługę Xtra Numer?

Jak rozumieć zapis w regulaminie? Chodz mi o to "i"? Gdyby było tam "a", to rozumiem przenoszenie z abonamentu do prepaida i na odwrót. Jednak to "i" troche mnie zbiło z tropu.
26.Użytkownik Usługi nie może przenieść Xtra numeru na inną osobę, nie może przenieść Xtra numeru do innej sieci, jak również nie może przenosić Xtra numeru między ofertami abonamentowymi i przedpłaconymi. MSISDNy wykorzystywane dla Xtra numerów służą jedynie do korzystania z usługi opisanej w niniejszym regulaminie.

WKS
 #954093  autor: KC-KARLOS
 04 paź 2017, 11:34
Po prostu: jeśli zmienisz taryfę, usługa zostanie utracona i trzeba ją ponownie uruchomić. Tak już jest w Play, że zmiana oferty, powoduje wykasowanie sporej części usług i pakietów.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟