• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #938857  autor: aizo
 15 lip 2017, 11:54
Czas pożegnać starą ofertę Zbieraj Minuty i przerzucić sie na coś innego
Czego oczekuję:
-Rozmowy na komórki,stacjonarne bez limitu
-Sms,Mms bez limitu.
-Pakiet internetowy min 5gb.
-Działający roming (bo np teraz podpasując umowę na Netia Mobile nie ma romingu),może być parę min do wykorzystania.
-Stabilnie działający net z przyzwoitą prędkością. Przyzwoitą czytaj 10Mb(wiem, że to zależy od wielu czynników ale są lepsze i gorsze oferty pod tym względem)
-Być może jakiś operator ma od czasu do czasu promocyjne doładowanie(coś na wzór Play-a przez FB)
-Ewentualny bonus przy przenoszeniu numeru.
-Może jakieś dodatkowe bonusy za bycie w danej siecie przez jakiś czas.
-Oferta bez abonametowa
-Cena im miniej tym lepiej xD. Max 30zł

Zapoznałem się wstępnie z tym tematem http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 22&t=83663

Połączenie nie może być zrealizowane.
 #938859  autor: tyre23
 15 lip 2017, 12:09
Plush na kartę za 25zł/msc - nolimit + 10GB. Do tego promocja 5 doładowanie gratis pozwala osiągnąć cenę 20zł/msc.
 #938868  autor: Spioszek
 15 lip 2017, 13:12
Dodatkowo przy przenoszeniu nr do Plusha miałbyś możliwość aktywacji pakietu 25zł za połowę ceny przez trzy miesiące ;)
 #938928  autor: pakierhakierxd
 15 lip 2017, 20:00
Aero 2 mobile 20zl no limit rozmów SMS MMS po 15gb netu lejek 512 kB używam w tel jako 2 nr bo główny play i nie narzekam.

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam :)
 #938929  autor: pakierhakierxd
 15 lip 2017, 20:01
Ja sobie tylko wziąłem opcje do netu za 10zl a os biedy rozmowa 10 gr

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

#938933  autor: aizo
 15 lip 2017, 20:20
Myślałem o areo2.Poczytałem wątek na forum i widzę ze netem różnie to bywa, ale i są pozytwne opinie bardzo. Minusem jest też brak oczekujących, obsługi konta z poziomu netu, czy Voice hd. To niby pierdoły ale dzięki temu 'Plush wygrywa.

#938935  autor: Spioszek
 15 lip 2017, 20:23
Z tego co wiem połączenia oczekujące w Plush są tylko w opcji ABO, w prepaidzie niestety tej usługi nie uświadczysz :(
 #938950  autor: manyaky
 15 lip 2017, 20:49
wybierzorange.pl z bonusem za staż w sieci +1GB/miesiąc, 1,76GB w UE i grunwaldem, to serio bezkonkurencyjna oferta.

Plus: VoLTE, WiFi Calling, RWK, brak Plejowych pijawek obciążających stacje, jak w T-M
Minus: brak MMS, opłata za połączenia międzynarodowe 00 800
 #938973  autor: krzysiek_
 15 lip 2017, 22:33
aizo: a formuła unlimited? Ileś tych minut nazbierał, że jeszcze szm dorzynałeś? 16666?

manyaky: będąc plejową pijawką przyszedł raz do mnie starter plusa i wyszło, że ciągnie wolniej niż play, orange i jeszcze się krztusi. Sorry, taka lokalizacja. Dałem mu sok z pomarańczowych jagód, złapał nagi miecz i zdobył Grunwald.
 #938977  autor: aizo
 15 lip 2017, 22:47
krzysiek_ pisze:: a formuła unlimited? Ileś tych minut nazbierał, że jeszcze szm dorzynałeś? 16666?
Brak MMS. Nie wysyła się jakoś tego dużo a jak mogę mieć u konkurencji w cenie to czemu nie skorzystać
Nie miałem jakoś dużo minut, wykorzystałem bonus za rejestracje numeru no i dlatego szukam czegoś nowego. Bo nie ma sensu dobijać minut a cena netu w tej taryfie to już porażka.

#939000  autor: pakierhakierxd
 16 lip 2017, 04:44
Wszystko zależy od lokalizacji mam w telefonie abonament play +a2 mobile, w tablecie virgin + Orange i naprawdę różnie to działa w 1 miejscu lepiej play w drugim Orange w 3 plus :)

Mam temu po 2 sieci bo mam tel z dual a koszt aero 2 mobile to 10zl Mc tylko a Orange 5zl od czasu do czasu :)

Czasem w niektórych miejscach play jest tak zapchsny że ledwo co działa, Orange za to nie raz miałem tak że net coś nie chciał działać.

Wysłane z mojego Lenovo TB3-850M przy użyciu Tapatalka