• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #936954  autor: data17
 06 lip 2017, 14:12
Siemaneczko ktos z forumowych expertów ds roamingu w UE orientuje sie w ktorej polskiej sieci najkorzystniej mozna kupic w prepaid paczke internetu ??
Mam numer w Virgin Mobile a tam 100mb 19zl nie brzmi to rozowo.
W sobote jade do holandii i lipa z takim internetem. Czy polecacie kupic jakis prepaid do neta tam na miejscu?
 #936957  autor: kaspeed
 06 lip 2017, 14:34
Zacznij ty czytać forum a nie trzepiesz posty bez ładu:

http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 22&t=89727 :arrow: :arrow: :arrow:

Piewszy temat i post.Masz za 35zł 1,76gb w Orange lub za 25zl w tmobile 1,26gb+ dokupiśz za 9zł pakiet 3gb neta masz łącznie 1,76....

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:
 #936976  autor: adziu82
 06 lip 2017, 15:50
Lepiej w Orange, bo w T-M ciężej obejść FUP-a. A w Orange można to zrobić ( chociaż nie testowałem jeszcze jego dobrze, jestem w trakcie ).
Chyba, że kolega tylko na wczasy. To obojętnie.

RawStyle
 #936988  autor: kaspeed
 06 lip 2017, 16:43
Porównałem obie sieci w temacie prepaid roaming 2017. I różnic nie widzę.A FUP po to jest aby nikt długo nie siedział poza PL> Zachęcam do tamtego tematu.

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:
 #937317  autor: Specjalista_Plus
 07 lip 2017, 17:25
data17 pisze:Siemaneczko ktos z forumowych expertów ds roamingu w UE orientuje sie w ktorej polskiej sieci najkorzystniej mozna kupic w prepaid paczke internetu ??
Mam numer w Virgin Mobile a tam 100mb 19zl nie brzmi to rozowo.
W sobote jade do holandii i lipa z takim internetem. Czy polecacie kupic jakis prepaid do neta tam na miejscu?
Co powiesz o najnowszej taryfie Nowy Plush, gdzie po aktywacji promocji za 25 zł otrzymasz nielimitowane rozmowy, SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci (który obowiązuje również w UE) oraz 10 GB Internetu do wykorzystania w kraju (w roamingu na terenie UE otrzymasz 1,3 GB)? Jeśli wyczerpiesz podstawowy transfer, za każde 5 zł będziesz mógł wykupić Pakiet 5 GB ważny 30 dni, który w roamingu da Ci dodatkowe 300 MB :) W razie dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji.