• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #915632  autor: aeroxd
 13 mar 2017, 15:57
Witam.

Gdzie jeszcze można zarejestrować kartę SIM i odebrać bonus internetu GB za rejestracje?

Obecnie mam zarejestrowane zużyte ilość kart SIM 5 Plus, 3 Orange, 3 Play i 1 T-Mobile.
 #915687  autor: peterka90
 13 mar 2017, 19:34
W Plusie dają do 15 marca 50 GB ale jeżeli wykorzystałeś już 5 bonusów w Plusie to byś musiał na kogoś innego zarejestrować.
W Orange dają 100GB do odwołania ale za rejestrację + podanie danych adresowych. I tu możesz sobie brać do woli.
 #915738  autor: reboot
 13 mar 2017, 23:26
Play daje 20GB/200zł/60dni za przeniesienie numeru (tak samo w RBM). Na razie bez limitu na PESEL.

WKS
 #915825  autor: Zacksu22
 14 mar 2017, 15:42
A Go ciekawe z tym play.
Pierwsze słyszę. Jakieś dalsze info z tym?
Na 60 dni to może być ciekawe.
Tylko pytanie czy działa na nadajnikach tylko play czy w roamingu też?
 #915826  autor: Gregrin
 14 mar 2017, 15:46
Zacksu22 pisze:A Go ciekawe z tym play.
Za przeniesienie (do play/fakt/RBM) z innej sieci.
Zacksu22 pisze:Tylko pytanie czy działa na nadajnikach tylko play czy w roamingu też?
Żadne usługi czy tez bonusy nie są ograniczane co do roamingu z tym ze sam roaming jest ograniczany do 3/1Mbps Dn/Up.
 #915863  autor: Zacksu22
 14 mar 2017, 20:00
Boże ale w tym play są uposledzeni.
Może i bym sprawdził ten ich bonus co dają na 60 dni.
Przeniósłbym jeden numer z Virgin do play bo mam kilka.
Ale nigdzie na ich stronie nie widzę opcji przeniesienia numeru z prepaid do prepaid online.
Nie interesują mnie żadne wizyty w ich ochydnych oczojebnych salonach.
Po prostu szanuję swój czas.
Z play do Orange jakoś da się wszystko załatwić przez internet.
I starter przesyłają.
W Virgin, A2mobile to samo.
Wychodzi na to ze play jest 100 lat za murzynami.
Masakra
 #915910  autor: Gregrin
 15 mar 2017, 01:22
Zacksu22 pisze:Z play do Orange jakoś da się wszystko załatwić przez internet.
...
W Virgin, A2mobile to samo.
Wychodzi na to ze play jest 100 lat za murzynami.
Nie, ponieważ z wielkiej czwórki akurat tylko orange umożliwia przejście online. W4 ma salony i uważa ze to wystarczy. MVNO nie ma salonów wiec musi to robić online.
 #915929  autor: garfield-
 15 mar 2017, 08:30
Z moich doświadczeń wynika, że w Play jest szybsza obsługa w salonach, a już samo przeniesienie trwa dosłownie chwilę - najdłużej szukają po szawkach startera RBM ;)
W Orange'u za to można w tym czasie zjeść pierwsze i drugie śniadanie i obejrzeć trochę tv na tym ich nowym funboxie ;) Ale i tak nieco poprawili, bo kiedyś dostałem masę dokumentów a teraz chyba tylko 4 dali. Także w Play idzie najszybciej z moich doświadczeń - bez kolejki to 5 minut.