• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #907777  autor: user_delete49
 28 sty 2017, 10:27
Siema jestem nowy ale odwiedzam ten portal regularnie :D. Moje pytanie jest następujące jestem teraz w Play formuła sms prepaid i tutaj mam RWK oraz STAN Darmowy, teraz moje pytanie jest następujące widziałem jakieś kody do fakt mobile i tam 50 mb internetu 10 sms i 10 min moje pytania są następujące na jaki okres są te pakiety i czy 1 da 2 wydłużyć a 2 to czy jest opcja aby ten rwk który teraz mam zachować ?
 #907788  autor: Gregrin
 28 sty 2017, 11:17
Na 7 dni. Przedłużają się i kumulują ze sobą lub z pakietami (nie z tymi nielimitowanymi) z faktmobile http://www.faktmobile.pl/oferta/. RWK przepadnie przy przejściu ale w fakt jest on od doładowania za 5zl. Standardowo jest tez lejek w fakcie.
PS. Fakt SD ma płatny 9zl co widać w powyższej tabelce. Standardowe stawki to 15gr/min/sms.
 #907838  autor: Gregrin
 28 sty 2017, 14:20
maniek090 pisze:zostaję przy swoim starym ;/ bo może i więcej wychodzi ale RWK. :D
RWK w fakt to tylko kwestia doładowania od 5zl. Skoro jesteś w formula sms to mam ciekawa opcje w fakt zobacz pw.