Mam takie pytanie odnośnie poczty głosowej. Wiem, że dana osoba dodała mój numer na listę odrzucanych połączeń ponieważ, wiecznie włącza się poczta głosowa od tygodnia ponad. Ta osoba stale korzysta z poczty głosowej i na bieżącą ją odczytuje i kasuje, (ZAWSZE TAK BYŁO!) tak aby można było nagrać kolejne wiadomość. Wcześniej mogłem nagrać wiadomość, ale od tygodnia ciągle dostaje informację, że dana osoba ma skrzynkę pełną w co nie chce mi się wierzyć. I tu pojawia się moje pytanie... Czy ta osoba mogła jakoś zablokować pocztę głosową dla mojego numeru, tak abym nie mógł się nagrać jej i automatycznie otrzymywał informację o pełnej skrzynce poczty głosowej? Jeśli tak, to jak można coś takiego zrobić?
PS: Ta osoba jak i ja jest w sieci Orange na kartę (taryfy nie pamiętam tej osoby). Jeśli to jakieś dodatkowe opcje telefonu mogą być to dodam, że ta osoba posiada Samsung Note 4.
PS: Ta osoba jak i ja jest w sieci Orange na kartę (taryfy nie pamiętam tej osoby). Jeśli to jakieś dodatkowe opcje telefonu mogą być to dodam, że ta osoba posiada Samsung Note 4.