• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #887969  autor: Matsss
 19 wrz 2016, 20:03
Witam, gdzie mogę wysłać maila z prośbą o usunięcie lub zmianę danych na koncie w play? Konsultantka pomyliła się kiedyś przy przenoszeniu numeru i wpisała mój pesel a resztę danych od poprzedniego właściciela numeru. Tym sposobem nie mogę przenieść numeru z orange do play od prawie 4 miesięcy. Byłem w salonie i tam pisała konsultantka pismo o zmianę tego konta, niestety nic z nim nie zrobili pomimo informacji, że wszystko załatwione. Sytuacja skomplikowana i jestem odsyłany z salonu do salonu, z salonu na infolinię a z infolinii do salonu...
 #887974  autor: Matsss
 19 wrz 2016, 20:35
Pierwsze co wyskakuje po wklepaniu mojego numer pesel to inne dane, konsultanci od razu załamują ręce i tak jak pisałem wyżej radzą iść do salonu gdzie to załatwiałem albo dzwonić na infolinię i tak w kółko ;)
 #888069  autor: luk2664
 20 wrz 2016, 15:39
Mam podobny problem, również w Play'u. Także konsultanci odsyłają mnie do salonu oraz ze salonu do konsultantów.
Od prawie miesiąca walczę o zmianę danych osobowych (w salonie gdzie to zepsuli) i nadal są niepoprawne dane osobowe.
 #888084  autor: luk2664
 20 wrz 2016, 18:19
Tam, próbowałem. Konsultant odesłał mnie do salony w którym tak nabałaganili. :P W salonie niby zostało zrobione jakieś zgłoszenie i od tygodnia cisza jak i PESEL jest nie ten co powinien.