nexis pisze:Witam. Mam do Was bardzo ważne pytanie i proszę o szczerą i rzetelną odpowiedź. Otóż niedawno przeszłam z oferty POP na Twojego Mixa 25 i dostałam SMSa że wystawiono jakąś fakturę. Weszłam na Orange On-line i tam piszę że mam termin płatności faktury do 28 sierpnia. I tu pojawia się moje pytanie: ja mam zapłacić tą fakturę kartą zdrapką czy w salonie Orange, czy w jakiś inny sposób? Nie zapytałam o to w salonie bo byłam zaskoczona że wogóle tam wystawiają jakieś faktury. Normalnie poszłabym do salonu ale mieszkam w Nieżywięciu (niedaleko Brodnicy) i najbliższy salon jest w Brodnicy lub w Toruniu a to dość daleko. Więc zwracam się o pomoc do Was. Proszę o szczerą odpowiedź a co najważniejsze zgodną z prawdą i jeśli to możliwe to szybką. Z góry dzięki. Pozdrawiam.
[ Dodano: 2006-08-19, 18:15 ]
Dodam że to nie żart i ja naprawdę potrzebuję pomocy.
Poczta powinnas dostac 12 rachunkow na kwote 25 PLN (z gory na caly rok) kazdy z innym terminem platnosci, i to takimi druczkami oplacasz faktury, placisz je w banku, na poczcie, w agencjach finansowych itp. lub w salonach Orange jesli maja Kase. Najlepszym rozwiazaniem jest Polecenie Zaplaty dzieki temu to Bank opłaca za ciebie należnosci wobec operatora.