Myślałem bardziej o podobnych, jak w u różowych 

KG tylko się przedłuży do 14 dni jak miałeś w poprzedniej taryfie KG < 14 dni.Andrzej311 pisze:Wczoraj zmieniłem taryfe na rbm5 i ważność konta nie przedłużyła się na 14 dni. Ktoś wie dlaczego? Czy play coś zmajstrował?
Oj chyba nie.. ja ostatnio mialem wazne Play na karte do 25 pazdziernika, a 23 przenioslem do Play Lubie to i teraz mam wazne do 7 listopada.adacomp pisze:KG tylko się przedłuży do 14 dni jak miałeś w poprzedniej taryfie KG < 14 dni.Andrzej311 pisze:Wczoraj zmieniłem taryfe na rbm5 i ważność konta nie przedłużyła się na 14 dni. Ktoś wie dlaczego? Czy play coś zmajstrował?
oj napewno takadbadbad pisze:Oj chyba nie..
chyba że dotyczy to jedynie taryfy RBM 524bis24 pisze:oj napewno takadbadbad pisze:Oj chyba nie..
Eee nie obrażaj Pan dobre? Bo ja do Pana miło a Pan do mnie nie miło...jarekt pisze:@adbadbad, weź się ogarnij pajacu.
Miałeś 23.10 konto ważne 2 dni (do 25.10) - sam to napisałeś.
Zmieniłeś taryfę 23.10 na inną, na PnKLT i ważność wydłużyła Ci się o 14 dni, do 07.11 - sam to napisałeś.
Ważność Ci się wydłużyła z 2 do 14 dni, a Ty piszesz, że się nie wydłuża.
Zastanów się chwilę i napisz co Ci umyka...
A daj Pan spokój..jarekt pisze:Czyli nie wiesz co Ci umyka?
oj dobra, nie łap mnie za słowka, bo czepiasz się jak rzep psiego ogona..jarekt pisze:To Ci napisałem na samym początku, żebyś przestał pajacować, czyli się skupił, przestał klepać szybko posty i zastanowił się gdzie popełniłeś błąd, czyli co Ci umknęło.
PS. Znak < to nie jest strzałka tylko znak mniejszości ( > to znak większości). Jak pójdziesz do szkoły, to uważaj na lekcjach matematyki.
4-5?jarekt pisze:Wysłałem Ci 4-5 PW z odpowiedziami na Twoje pytania. Więcej do mnie nie pisz.
Niestety, ale nikt tutaj z forum nie ma racji. 25 października zmieniłem taryfe z rbm1 na rbm5 i konto główne nawet na jeden dzień więcej się nie przedłużyło. Konto ważne miałem do 25 października, więc wczoraj musiałem doładować bo zostało zablokowane. I co wy na to? Teraz pytania dwa:adacomp pisze:KG tylko się przedłuży do 14 dni jak miałeś w poprzedniej taryfie KG < 14 dni.Andrzej311 pisze:Wczoraj zmieniłem taryfe na rbm5 i ważność konta nie przedłużyła się na 14 dni. Ktoś wie dlaczego? Czy play coś zmajstrował?