Ja to bym włączył Skarbonkę, masz za staż, Payback a następnie doładowywałbym większą ilość razy przez stronę doładowania.orange aby za każdym razem otrzymywać dodatkowe 5GB 

asdaf pisze: RWK konta głównego + bonus 2GB też ważny rok.
300 gigabajtów dostaniesz za doładowanie ze strony, doładowania Orange, plus 150 giga bonus za ,doładowanie internet za darmo, oczywiście trzeba te gigabajty wykorzystywać na bieżąco nie są przechowywane są to dwa odrębne bonusy, de facto trzeba doładowywać codziennie przez 60 dni można się tak bawić.
Ja bym się "pobawił" przez 120 dni - doładowywałbym co drugi dzień.sylwekZolkusza pisze: de facto trzeba doładowywać codziennie przez 60 dni można się tak bawić.
Ja bym się "pobawił" przez 120 dni - doładowywałbym co drugi dzień.
dokładnie TAKA jest kolejność.sql pisze: ↑20 maja 2019, 19:15Czy taka jest kolejność wykorzystywania internetu?
-internet w ramach doładowań na Orange.pl doładowania z 5GB ekstra.
-Internet za doładowanie w ramach promocji "Internet za darmo"
-Internet wynikający z promocji np. pakiet no limits 15 GB + 1 za każdy miesiąc (nie licząc stażu), albo 1TB za 300 zł ?
Chyba można go przedłużyć kolejnym doładowaniem ( właśnie tak jak napisałem co drugi dzień) ? Bonus "giga na zimę" i "giga za gole" wpadał na to samo konto i przedłużał ważność.sylwekZolkusza pisze: 5 GB jest ważne 2 dni, nic się nie da zrobić