Z abo też można się przenieść w 1 dzień, tylko drożej
.

Miałem na sztywno ustawiony T, bo tak mi było dużo wygodniej niż jedna kreska zasięgu Playa, na której wisiał nieustannie przy automatycznym szukaniu.Patryk7588 pisze:Więc to się automatycznie nie zalogowało?
Więc dla sportu złożyłem reklamację, bo regulamin mówi o innych operatorach, a nie innym.W Regulaminie świadczenia usługi widnieje zapis, iż świadczenie usługi odbywa się w Sieci Telekomunikacyjnej P4. Zapewniam, iż masz dostęp do tej sieci. W ramach roamingu krajowego zapewniamy CI aktualnie dostęp do nadajników Plusa.
Zmiany zostały wprowadzone przy ostatnich konfiguracjach.
#zyjnolimit
No nie bardzo. Pisałem dwa razy i powiedzieli że nie ma takiej możliwości.kaspeed pisze:Trzeba walczyc do skutku odblokuja.
Olej ich i przenieś numer jak im Twoja kasa śmierdzi.WybrzezeKosciSloniowej pisze:Prosiłem i nie dostałem. Moim zdaniem operatorów to liczba mnoga, ale może muszę wrócić do podstawówki.
Od poniedziałku będę już w njugrzegi pisze: Olej ich i przenieś numer jak im Twoja kasa śmierdzi.
"Dziękuję za wiadomość.jutek pisze:... podobno w MV już można odblokować dostęp do T-Mobile po kontakcie z BOK...