Ricki1980 pisze:Mam pytanie dotyczące programu doładowań w Play Fresh. Jak wiadomo sa trzy progi i bonusy 30 minut w sieci za 30zł, 30 minut poza sieć za 60zł i 20zł ekstra za 90zł. Mam pytanie, czy jeśli doładuje za 90zł jednorazowo otrzymam wszystkie bonusy, czy tylko ostatni, czyli 20zł ekstra?
Jeżeli w miesiącu kalendarzowym, Twoja łączna suma doładowań wynosi 0 zł, wtedy mając aktywny PD po zasileniu konta za łączną kwotę 90 zł - otrzymasz wszystkie 3 bonusy. Jeśli to powtórzysz już 1-wszego dnia nowego miesiąca kalendarzowego, bonusy otrzymasz ponownie. UWAGA: nie zmieniaj profili - wówczas utracisz zarówno bonusy, jak i komplet ustawień usługi PROGRAM DOŁADOWAŃ.
[ Dodano: 2011-10-28, 20:11 ]
bolek2004 pisze:wszystkie bonusy otrzymasz, sprawdź tylko czy masz aktywny program doładowań, bonus sprawdzisz pod: *109#, *101#, *104#
Kody, pod którymi można sprawdzić bonusy otrzymane w ramach PD:
> 30 minut do PLAY / stacjonarne: *105#
> 30 minut do wszystkich sieci: *104#
> 20,00 PLN Pakietu Promocyjnych Złotówek: *101#
WAŻNE: Program Doładowań działa też w RED BULL MOBILE na kartę. Dodatkowo po spełnieniu tam warunków promocji, otrzymasz do 1 GB gratis (zgodnie z tamtejszą ofertą), na szybki Internet (zakładając, że klient żeby spełnić PD doładuje się 2x po 50 zł).

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam