• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #57839  autor: martins
 03 mar 2006, 12:37
Mam pytanie do was, ilu z was tak naprawde zrezygnowalo z korzystania z simplusa i przenioslo sie do innych ofert? Jesli tak to do ktorych? I czy jestescie zadowoleni ze swojej decyzji i czy nie zalujecie?

#57874  autor: wujekm
 03 mar 2006, 13:44
Koleżanka po kilku latach używania SIMPLUSA zmieniła 3 tygodnie temu na POPa i jest bardzo zadowolona. Odrazu aktywowała 600 smsów za 1 grosz, korzysta także z orange on-line gdzie ma wgląd do swojego konta czego nie miała u poprzednika. W simplusie pisała do 7 osób za 1grosz a do reszt za 20 groszy a tu do około 40 osób za tego grosza a do pozostałych 30 po 20 groszy. Jak narazie zdecydowanie rzadziej doładowuje konto a więcej korzysta i podoba się Jej to, że na bieżąco wie ile ma i nie blokują Jej niespodziewanie tak jak w tam miała około 6zł i miała zablokowane korzystanie itd...

#57905  autor: martins
 03 mar 2006, 15:31
Acha, bo ja po 7 latach korzystania z sim+a, jako dodatkowy nr kupilem sobie tak taka. Ale poniewaz sim+ pokazal jak traktuje klientow, postanowilem zostawic tak tak na stale. Tym bardziej ze udalo mi sie kupic na allegro zarabisty nr :) Troche to przykre, bo przyzwyczajony bylem do swojakow i tel byl caly czas w ruchu. Dodatkowo bezplatny simplusnet.
W tak taku platne eranet 4.88 za miesiac, najdrozszy BOK w polsce. Na poczatek stracilem na bok prawie 18zl.
Ale musze przyznac ze coraz bardziej mnie do siebie przekonuje tak tak. Czekam tylko az bede mial smsy po 16gr za 2 miesiace.

Ogolnie biorac chyba tez nie bede zalowal. Mimo ze mialem zloty nr z simplusa 7 lat. Teraz zreszta tez mam zloty z tak taka.

Ciekawe czy wiecej ludzi zmienilo simplusa na cos innego i nie zaluje... :?: :smt006

#57906  autor: Irek
 03 mar 2006, 15:43
Z racji tego, że mam karty wszystkich operatorów pre-paid poprostu Simplusa wrzuciłem do szuflady. Jeśli mam być szczery w ostatnim czasie używam tylko POP i TakTaka. To jest dla mnie najlepsze rozwiązanie, ponieważ mam w tych sieciach najwięcej znajomych i jest to dla mnie najkożystniejsze. Jeśli chodzi o możliwość przejścia na innego prepaida dla ludzi, którzy rezygnują z Sim + to najlepsze wyjście to jest TakTak, ale dopiero w momencie kiedy ma się 0,59 pln za minutę połączenia i 0,16 pln za smsa do każdej sieci.

"And one more thing..."

#57914  autor: orB
 03 mar 2006, 16:00
Kupiłem startówkę TT ale jak problemy ustąpiły to wróciłem do Sim+. Dla mnie to optymalne rozwiązanie, tym bardziej że 90% znajomych mam w Plusie, a najwięcej piszę tylko z kilkoma osobami z Plusa. Dlatego mam Team7. Plus mi zwrócił kase, przeprosił i dał 30min, wszystko już działa i nie narzekam :) TakTak mi się w ogóle nie opłaca, a mam 59gr za min i ogólnie najniższe stawki.

#57973  autor: przemek910
 03 mar 2006, 19:07
wujekm pisze: aktywowała 600 smsów za 1 grosz,

p.s. czy jest możliwośc aktywowania tych 600 smsów w Twój Mix??

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
 #57987  autor: togom
 03 mar 2006, 19:38
martins pisze:Mam pytanie do was, ilu z was tak naprawde zrezygnowalo z korzystania z simplusa i przenioslo sie do innych ofert? Jesli tak to do ktorych? I czy jestescie zadowoleni ze swojej decyzji i czy nie zalujecie?
chciałem zmienić simplusa na inną sieć , ale u mnie podobnie 90% rodziny i znajomych ma plusa.Na stacjonarne też dzwonie nie mało, a do plusa i na stacjonarne mam 25gr/min. w easy gatka więc nie narzekam.

togom

#58071  autor: Rogal
 03 mar 2006, 23:13
Ja zmieniełem Sim+ na TT :wink:

#58135  autor: Irek
 04 mar 2006, 11:06
kindzior pisze:
wujekm pisze: aktywowała 600 smsów za 1 grosz,

p.s. czy jest możliwośc aktywowania tych 600 smsów w Twój Mix??
Tak dokładniej to w Twoim Mixie było 500 smsów lub 250 mmsów. 600 smsów jest w pakietach w POPie.

"And one more thing..."

#58173  autor: przemek910
 04 mar 2006, 13:52
Dzięki... :mrgreen:
A jak je aktywować?? :roll: :?:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#58306  autor: flus
 04 mar 2006, 20:05
kindzior pisze:Dzięki... :mrgreen:
A jak je aktywować?? :roll: :?:
SMS o tresci PAKIET na 140 musisz miec 5 zl z doladowania aby aktywowalo pakiet

#58345  autor: Wąglik
 04 mar 2006, 21:53
a ja właśnie kupiłem złoty numerek nie drogo w simplusie i nie wiem czy aktywować czy nie tak sadzicie na tego simplusa...

jak by ktoś był zainteresowany starterem to proszę sie odezwać na mail... załatwimy przez allegro;)