dr_martin pisze:Czy jeszcze ktoś może potwierdzić to , że nie stracę numeru przez te 180 dni?
Kiedys miałem w Heyah, i skasowali mi konto od razu po upływie tych 30-stu dni. Miesiąc później jak zadzwoniłem na ten numer - zgłosiła sie jakaś dziewczyna.. (trzeba mieć zarejestrowaną kartę żeby tak móc odbierać przez te 180 dni?) a jak juz zablokuja na dobre to można się do nich zgłosić po odblokowanie - jak w plusie?
Ja się mogę wypowiedzić tylko poprzez pryzmat własnych doświadczeń. Mianowicie, podczas moich przygód z EraTakTak konto w jednym przypadku było jeszcze aktywne ponad 4 miesiące od momentu utraty ważności na połączenia przychodzące za Nim karta została wyłączona. Swego czasu, gdy miałem Heyah karte deaktywowali po 2 miesiącach. Natomiast, w EraTakTak stan konta po upływie tej daty nieprzepada, tak jak to powiedział mój przedmówca kwota zostaje "zamrożona". Natomiast, skąd Ci się wzieło te 180 dni. Tego Ci nie potwierdzę. Konkretnej ilości dni nie ma, jednak jestem pewny iż numer nie jest deaktywowany z terminem który mówi Ci system, zawsze jest to troszkę później. A czy masz zarejestrowaną kartę to zależy od Ciebie...zbytnich profitów z tego nie ma, poza tym że czasem to pomaga w kontaktach z BOU

....dodam, że ja swojego TakTak'a mam zarejestrowanego. A jak już zablokują na dobre trzeba doładować konto (jeśli jest aktywna karta) i samo Ci się wszystko odblokuje. Jak już karta zostanie zdeaktywowana to już nic nie zrobisz, musisz kupić nowy starter.