• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #48710  autor: boomcak
 26 sty 2006, 11:02
Witam! U mnie masakra z SIMPLUSEM, 24.01.06 dostałem
dziwne smsy z numeru 119118 o tresci Konto zaktualizowane o kwote 1.22
PLN było ich około 5-6 i z konta zabrało mi nie całe 10 zł - kompletnie nic nie robiłem z telefonem w tym dniu. Pisałem maila - nikt nie odpisał, dzwoniłem do biura obsługi klienta połaczyło mnie a pozniej czekałem na to zeby konsultant łaskawie odebrał, czekam czekam i nic - wkurzyłem sie i podłaczyłem telefon do ladowarki i czekałem, w koncu nie wytrzymałem i rozłączyłem(strata kolejnej złotówki). Dzisiaj próbuje wejsc na czat z konsultantem i nic ciagla mi pisze ze nie ma zadnego dostepnego konsultanta!!! a jest 11 :00 czyli łaskawie powinien ktos byc. Mam simplusa od miesiaca i chyba nigdy wiecej w zyciu!!!!ZŁODZIEJE!!!!!

P.S. Telofon mam na nowej platformie.

#48711  autor: gudcezar
 26 sty 2006, 11:10
Kup se starterek HEYAH i zapomnij o tego typu problemach

#48713  autor: boomcak
 26 sty 2006, 11:16
juz o tym myslalem...

#48728  autor: pvd
 26 sty 2006, 12:36
simplus ma teraz problemy z nowa platforma, stad twoje klopoty, poczytaj glowna strone telepolis.pl

#48731  autor: m_franczak
 26 sty 2006, 13:16
ale jaja z tym PLUSEM. Wiedziałem że są tragiczni bo miałem wcześniej z nimi przeboje, ale teraz przegieli na AMEN. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mario

#48748  autor: gm
 26 sty 2006, 14:03
Ja na szczęście Simplusa używam jako awaryjnego telefonu w domu i jakoś większych problemów nie miałem, no może jedynie te związane z błędnym wzkazaniem stany pln na koncie.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#49049  autor: pvd
 27 sty 2006, 08:52
nie popelnia bledow ten kto nic nie robi ...

#49074  autor: mysterx
 27 sty 2006, 11:58
Racja kup sobie TT albo heyah..bedziesz miał niedosć ze taniej do wszystkich to jeszcze zero problemów technicznych...uwierz mi bo tez uciekłem z simplusa po serii technicznych kłopotów z nim...

#50258  autor: gsm
 31 sty 2006, 16:07
mieliście może ostatnio problemy z zasięgiem simplus? podczas wykręcania numeru telefon powracał do głównego menu - nie sposób było się połączyć - ostatnio wszystko się uspokoiło, kilku moich znajomych również ma problemy z zasileniami konta, ale ja robię to przez internet, na razie wszystko działa bez zarzutów

#50268  autor: gm
 31 sty 2006, 16:33
To nie były problemy z zasięgiem tylko właśnie problemy z platformą.

#51258  autor: togom
 04 lut 2006, 14:07
gsm pisze:mieliście może ostatnio problemy z zasięgiem simplus? podczas wykręcania numeru telefon powracał do głównego menu - nie sposób było się połączyć - ostatnio wszystko się uspokoiło, kilku moich znajomych również ma problemy z zasileniami konta, ale ja robię to przez internet, na razie wszystko działa bez zarzutów

FAKTYCZNIE WRAŻENIE JAKBY NIE BYŁO ZASIĘGU,ALE TO NIE ZASIĘG A WADLIWE DZIAŁANIE PLATFORMY

togom

#53001  autor: plusteczek
 10 lut 2006, 20:46
To się nazywa skandal!!!!
Streżyńska o problemach z prepaidami Plusa

Anna Streżynska, wiceminister transportu i budownictwa odpowiedzialna za łączność i jednocześnie p.o. prezesa Urzędu Komunikacji Elektronicznej, powiedziała dziś dziennikarzom, że do tej pory UKE nie otrzymało żadnej skargi od użytkowników usług przedpłaconych w sieci Plus GSM.

Problemy, jakie trwają od wielu dni w usługach Simplus, MixPlus i Sami Swoi znam tylko z gazet i forów internetowych. UKE nie dostało żadnej skargi - powiedziała Anna Streżynska.

Pani wiceminister powiedziała, ze gdyby UKE miało udokumentowane skargi klientów, to mogłoby rozpocząć kontrole w tym zakresie.

Wiadomość z linku telepolis:http://www.telepolis.pl/news.php?id=4527

#53034  autor: Btk_Tomas
 10 lut 2006, 21:48
Trzeba było to we wszystkich tematach napisać, a nie tylko w trzech!!! :evil:

#53038  autor: kamil1221
 10 lut 2006, 21:57
Dali totalnie du**.
Sam sie zastanawiam nad zmiana operatora - wcisne staremu karte z mix i heyah.
Teraz nawet nie kupuje kuponow doladowujacych bo sie boje ze znowu mnie oszukaja.
Po raz 2 kupilem sobie starterek za 5 zl z heyah.
Juz kiedys korzystalem z TT i Heyah i nic takiego nie mailo miejsca !!!!
Wyraznie plus ma klientow w du***, i mysli tylko jak nachapac wiecej kasy!!

#53484  autor: gm
 12 lut 2006, 13:33
Nie ma co się denerwować na SIMPLUSA. Skoro nie jest problemem dla Ciebie zmiana numeru i soeci to zmień. O ich problemach w ostatnim czasie jest wszędzie głośno. Podobno mają się skończy te problemy dopiero 20 lutego.