• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #371272  autor: krzysp84
 22 lis 2009, 23:13
Witam,

kilka dni temu mój numer został przeniesiony do sieci mBank Mobile w ramach promocji "Rozmówki Polskie 2". Operacja przebiegła bez komplikacji, niska stawka 19 groszy za minutę i bezpłatny pakiet 50 MB działa.

Irytuje mnie natomiast SMS klasy 0 który przychodzi po każdym połaczeniu głosowym informując o jego koszcie. W związku z tym mam pytanie, czy można takie powiadomienia wyłączyć? mBank Mobile to de facto Simplus. Simplusowy sposób nie zadziałał.

Pozdrawiam.

#371275  autor: Prometo
 22 lis 2009, 23:31
krzysp84 pisze:W związku z tym mam pytanie, czy można takie powiadomienia wyłączyć?
Istnieje
Kod: Zaznacz cały
Infoblokada
Istnieje możliwość wyłączenia SMS-a z podsumowaniem, który przychodzi po każdej nawiązanej rozmowie. Włączenia lub wyłączenia tzw. Infoblokady - dokonuje się z
poziomu telefonu za pomocą krótkich kodów:
*101*11*04# - oraz wciśnięcie przycisku "zadzwoń" - zablokowanie SMS-ów informujących o koszcie połączenia, przychodzących po rozmowie (oznacza to włączenie
usługi infoblokada)

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#371279  autor: krzysp84
 23 lis 2009, 00:11
Dziękuję. Podany sposób zadziałał. Jestem już w pełni zadowolony z migracji do mBank Mobile.

Pozdrawiam.