• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #366878  autor: AdamO.
 27 paź 2009, 13:59
Witam

Uzywam Orange Mix (choc sam nie wiem dlaczego, kiedys mialem Twoj mix, nic nie zmienialem, a tu patrze i jest...) i nie jestem z tej uslugi zadowolony, glownie przez pakiet SMS - chcialbym wlaczyc ten, który jest dostepny tylko dla uzytkownikow Twojego Mixu. W Orange Mixie moge kupic tylko 1000 sms za 10 zl doliczane do abonamentu, a wole z doladowania i na inna kwote.

Przegladalem portal orange (strasznie malo przyjazny interfejs moim zdaniem) i jedyne opcje jakie znalazlem to przejscie na abonament badz na Music Mix - oba odpadaja. Takze telefon pod *500 mi nie pomógł.

Czy wiecie moze czy istnieje opcja przeniesienia sie miedzy Orange Mix a Twoim Mixem bez utraty dotychczasowych profitow (prezenty) i bez zmiany numeru?

Z gory dziekuje
Adam

#366879  autor: jablo
 27 paź 2009, 14:09
Twoj Mix/ Nowy Twoj Mix to oferty archiwalne, wycofane ze sprzedaży w związku z czym nie ma możliwości zmigrowania do nich. A druga rzecz - prezenty dostępne są wyłącznie w nowych ofertach więc nie wiem jak sobie wyobrazałeś zmiane bez utraty tychże prezentów.

#366880  autor: AdamO.
 27 paź 2009, 14:20
Nie wiedziałem, ze sa archiwalne. Co do prezentu to gotów bylem zrezygnować na rzecz przejscia, ale widze, że niestety nie da rady.
Dzięki za szybką odpowiedź.