• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #47762  autor: rafcyk
 23 sty 2006, 13:42
Czy jesli jestem teraz abo w Erze i przejde z zachowaniem numeru na TakTak, to staz bede mial liczony od zera? Chodzi mi glownie o usluge Happy Taniej, czy bede mogl odrazu ja aktywowac>

Aha i jeszcze jedno. Jakie macie doswiadczenia z przechodzieniem abo>tt, czy wystepuja pozniej jakies problemy z polaczeniem, doladowaniem konta, logowaniem w itaktak itp.

#47791  autor: pumba
 23 sty 2006, 15:00
Przy przejściu z abo na TT staż liczony jest od zera niestety :(

#47828  autor: przemek910
 23 sty 2006, 16:50
Tak staż jest liczony od zera. Aby przejść musisz przy rozwiązywaniu umowy terminowej złożyć prośbę o przejście na TakTak. Najczęściej te ludki w salonie to proponują :twisted: [/center]

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#47835  autor: makabras
 23 sty 2006, 16:57
ja jestem w sumie w podobnej sytuacji, bo skacze na TT za 2 tyg. (no chyba ze rzutem na tasme cos jeszcze zaproponuja) napisali mi ze wszystko co niewykorzystam przepada (minuty, MMsy czy co tam bede mial:( a zastrzegaja sobie zmiane w ciagu 5 dni, ale ponoc to takie zabezpieczenie, bo zwykle przejscie trwa kilka godzin.

#48287  autor: margeo
 24 sty 2006, 23:54
Na pierwsza czesc odpowiedzieli juz moi Poprzednicy. Jesli chodzi o "doswiadczenie" z przenoszeniem do tt - przenosilem juz 2 abo do tt i nie bylo najmniejszych problemow w chwili migracji -ani wtedy, ani do chwili obecnej :) Era, to Era :)
Pozdrawiam :D

POZDRAWIAM!

#48330  autor: rafcyk
 25 sty 2006, 11:30
Dzieki wszystkim za odpowiedzi, tez mam Ere i nienarzekam :)