pyp pisze:Jezeli chodzi o ceny to ma bardzo kuszace tylko w tym problem że mało ludzi ma Sami Swoi i to jest właśnie DUZY MINUS
Przyglądałem się tabelce na stronie SS gdzie mamy porównanie cen na tle innych operatorów i muszę powiedzieć, że według mnie SS nie wypadają tak najgorzej. Jeżeli pominiemy wszelakiego rodzaju dodatki innych operatorów w postaci Swojaków czy pakietów głosowych, za których pomocą możemy dzwonić taniej do wybranych osób to sieć SS wypada tutaj na prawdę dobrze. Ma najniższe stawki po za sieć na tle konkurencji w pre-paidach.
Z drugiej jednak strony powstaje tutaj jedno pytanie - może dla niektórych z was wyda się ono banalne. Mimo wszystko postanowiłem je zadać. Otóż jeżeli sieć SS oferuje swoim klientom takie dogodne warunki czemu tak mało ludzi weszło w jej szeregi?
Na pewno każdy z was pamiętał debiut Heyah na polskim rynku telekomunikacyjnym. Ludzie po prostu gwałtownie się rzucali na karty SIM... a w przypadku SS takiej eufori nie dostrzegłem. Czym to mogło być podyktowane - słaba kampania reklamowa czy może coś innego?
Pozdrawiam.