Witam, wykupiłem sobie ostatnio pierwszy raz pakiet danych z Plusa. 25mb za 5 zł. Pakiet ten ma okres waznosci 30 dni lub do jego wyczerpania. Kolejny pakiet mozna wykupic TYLKO po uplywie waznosci starego lub po jego wykorzystaniu. I tu jest wlasnie problem! Na moim pakiecie zostalo jeszcze 50kb danych, a po polączeniu z internetem dane nie sa pobierane z pakietu tylko sciaga mi pieniadze z konta (niemałe :[) Nowego pakietu wykupić nie moge, bo aktywny jest jeszcze stary (przez tydzień!) I co, przez tydzien mam płacic złodziejską stawkę za pobrane dane!?
Dzwoniłem do BOKU, dwa razy (4zł). Powiedziano mi ze sprawe przekazano do działu technicznego i ze beda pracowac nad tym, aby zdjelo mi te 50kb z pakietu. Oczywiscie przez dwa dni nie zrobiono nic. Czasem potrzebuje skorzystac z internetu w telefonie, a nie moge, bo w Plusie nie potrafią (albo nie chca?) sobie poradzić z tak błahą sprawą. I to nie jest tlyko mój problem, kolega ma tą samą sytuacje.
Ktoś wie jak to rozwiązać? Mój tel to e51, jesli ma to jakies znaczenie...
Dzwoniłem do BOKU, dwa razy (4zł). Powiedziano mi ze sprawe przekazano do działu technicznego i ze beda pracowac nad tym, aby zdjelo mi te 50kb z pakietu. Oczywiscie przez dwa dni nie zrobiono nic. Czasem potrzebuje skorzystac z internetu w telefonie, a nie moge, bo w Plusie nie potrafią (albo nie chca?) sobie poradzić z tak błahą sprawą. I to nie jest tlyko mój problem, kolega ma tą samą sytuacje.
Ktoś wie jak to rozwiązać? Mój tel to e51, jesli ma to jakies znaczenie...