• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #358475  autor: dominik_fil
 08 wrz 2009, 21:52
Witam,
dziś aktywowałem zetafona i chciałbym się dowiedzieć, czy moje pierwsze doładowanie może być punktami profit, mam równo na 50 zł doładowanie. I czy dostane do tego doładowanie z pkt. profit dodatkowe pieniądze, gdyż kupiłem zetafona on-line.
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2009, 16:12 przez dominik_fil, łącznie zmieniany 1 raz.

#358479  autor: corner
 08 wrz 2009, 22:14
Doładowanie Profitem nigdy nie łączyło się z innymi promocjami. Więc moim zdaniem możesz się doładować, ale nie dostaniesz promocyjnego doładowania.

#358523  autor: Orfi
 09 wrz 2009, 10:10
Nie wiem jak w Zetafonie, ale doładowywałem ostatnio Orange GO punktami Profit i dodatkowej kasy na konto promocyjne nie dostałem a przy doładowaniu z abonamentu już tak .

Orfi

#358603  autor: dominik_fil
 09 wrz 2009, 16:05
Mam jeszcze kilka pytań. Czy w zetaonie pierwszym doładowanie może być doładowanie z pkt. profit? Jeśli tak, to kupując zetafona online dostane 40% więcej przy 12 pierwszych doładowaniach. Czy doładowanie punktami profit spowoduje, że promocyjnych doładowań zostanie tylko 11?

#358634  autor: kowcio
 09 wrz 2009, 17:58
dominik_fil pisze:Czy w zetaonie pierwszym doładowanie może być doładowanie z pkt. profit?
Może.
dominik_fil pisze:Jeśli tak, to kupując zetafona online dostane 40% więcej przy 12 pierwszych doładowaniach.
Nie mam pojęcia.
Czy doładowanie punktami profit spowoduje, że promocyjnych doładowań zostanie tylko 11?
Teoretycznie tak, praktycznie zapewne też.

#358679  autor: Vieslav
 09 wrz 2009, 20:26
Czy w zetaonie pierwszym doładowanie może być doładowanie z pkt. profit? Jeśli tak, to kupując zetafona online dostane 40% więcej przy 12 pierwszych doładowaniach. Czy doładowanie punktami profit spowoduje, że promocyjnych doładowań zostanie tylko 11?
Regulamin milczy na ten temat :roll: . Trzeba pytać konsultantów.

#359160  autor: jablo
 12 wrz 2009, 01:34
Nie wejdzie 40% - dlaczego? - bo od doładowania z profitu nigdy nie dostaje się bonusów. Ale zetafona można tym doładowywać, bo ważność połączeń wychodzących wydłuza tak samo jak zdrapki itd... a to własnie o to w zetafonie chodzi.