• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #46125  autor: sokolowiak
 18 sty 2006, 17:10
Od 23 stycznia PTC Era wprowadza w usłudze TAK-TAK nową ofertę lojalnościową. Już po ośmiu miesiącach od aktywacji karty Tak-Tak abonent będzie miał możliwość bezpłatnego aktywowania usługi HAPPY Taniej w której obowiązuywać będą stawki:

- minuta połączenia 0,59 zł brutto na wszystkie kierunki
- sms 0,16 zł brutto na wszystkie kierunki
- mms 0,40 zł brutto na wszystkie kierunki.

Pozostałe opłaty bez zmian.
Sekundowe naliczanie od pierwszej sekundy.

Aktywacjka bezpłatna pod numerem 9797 lub iTAK TAK
Źródło : www.era.pl

#46141  autor: mcgrey
 18 sty 2006, 18:03
Tak Tak zaszalał. Klienci oszaleją z radości. 59 groszy to tylko grosik za sekundę :)

SUPER OFERTA ( mam TakTaka od 10 miesięcy )

#46157  autor: rad10
 18 sty 2006, 18:44
Super!!! Tak Tak jest Extra!!! Jestem w Era od 8 lat a Tak taka mam od 4lat takich cen niema nikt na rynku! Jeszcze troche powinny smsy potanieć ale i tak jest SUPER!! Pozdrawiam!! :lol: :!:

#46164  autor: kameT
 18 sty 2006, 19:33
Tak Tak rządzi, szkoda tylko, że nie obniżyli ceny smsa! Ale po co mieli by to robić skoro i tak mają najtaniej poza sieć ze wszystkich sieci! :D
Czekam na 3 poziom w HappY TanieJ po 1 roku!

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#46221  autor: Frasio
 18 sty 2006, 21:26
No to era zaszalała ;)

Ja jestem w TT już od chyba fdwóch lat jak nie więcej, no i jest super.

Czekam tylko na obnizenie cenki SMSów. ;)

I czekam na 23 stycznia. ;)

Obrazek

#46226  autor: Rogal
 18 sty 2006, 21:45
Poprostu TT jest wypasiony na całej lini :-D mam go już 6 miechy i jeszcze 2 i następna obniszka :-D

#46247  autor: djcaro
 18 sty 2006, 22:36
No wypas :-) tak tak jest the best :D i tyle.

#46256  autor: Pawrzes
 18 sty 2006, 23:49
Jak to dobrze że jestem w Era Tak Tak :) :) :) Co ciekawe, od 23 stycznia będę mógł zadzwonić do Orange taniej niż mają użytkownicy oferty Orange GO do swojej sieci :wink:

Pozdrawiam

#46257  autor: D@rio
 19 sty 2006, 00:00
Pawrzes pisze:Jak to dobrze że jestem w Era Tak Tak :) :) :) Co ciekawe, od 23 stycznia będę mógł zadzwonić do Orange taniej niż mają użytkownicy oferty Orange GO do swojej sieci :wink:
Dokładnie, he he ;) ...Orange GO to jedna wielka lipa jednym słowem :)

#46349  autor: kalin
 19 sty 2006, 15:32
Jedyne co powstrzymuje mnie przed zmiana karty na TT to smsy z neta...Mysle,ze nie tylko ja tak sadze.Gdyby udostepnili darmowa bramke,sadze ze doszloby im troche klijentow :wink: To tak offtopikowo.

A na temat to nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzic wszystkie poprzednie posty.Ta oferta poprostu wymiata.

#46357  autor: D@rio
 19 sty 2006, 16:11
kalin pisze:Jedyne co powstrzymuje mnie przed zmiana karty na TT to smsy z neta...Mysle,ze nie tylko ja tak sadze.Gdyby udostepnili darmowa bramke,sadze ze doszloby im troche klijentow :wink: To tak offtopikowo.

A na temat to nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzic wszystkie poprzednie posty.Ta oferta poprostu wymiata.
Darmowa Bramka istnieje w ramach pakietu usług rozrywkowych EraOmnix. A więc nie widzę problemu. Wystarczy tylko nabyć login i hasło do bramki ;) ...

#46364  autor: Th0mas
 19 sty 2006, 16:40
Ja pamiętam jak kiedyś w Tak Taku smsy były po 50 gr, a teraz minuta rozmowy prawie tyle kosztuje :P

#46447  autor: kalin
 19 sty 2006, 19:47
D@rio pisze:
kalin pisze:Jedyne co powstrzymuje mnie przed zmiana karty na TT to smsy z neta...Mysle,ze nie tylko ja tak sadze.Gdyby udostepnili darmowa bramke,sadze ze doszloby im troche klijentow :wink: To tak offtopikowo.

Darmowa Bramka istnieje w ramach pakietu usług rozrywkowych EraOmnix. A więc nie widzę problemu. Wystarczy tylko nabyć login i hasło do bramki ;) ...
Chodzi mi o wysylanie smsow z internetu do mnie na telefon Ery.Chodzi mi o mozliwosc wysylania smsow np. z gg tak jak teraz do Plusa/Orange.

#46490  autor: D@rio
 19 sty 2006, 20:37
kalin pisze:
D@rio pisze:

Chodzi mi o wysylanie smsow z internetu do mnie na telefon Ery.Chodzi mi o mozliwosc wysylania smsow np. z gg tak jak teraz do Plusa/Orange.
No i? W czym problem? Jak sobie odpowiednio ustawisz GG (pod bramke w EraOmnix) to będziesz mógł wysyłać. Zapraszam na www.eraomnix.pl :)

#46749  autor: GregPepe
 20 sty 2006, 18:01
D@rio pisze: ... Jak sobie odpowiednio ustawisz GG (pod bramke w EraOmnix) to będziesz mógł wysyłać. Zapraszam na www.eraomnix.pl :)
Niby tak ale w GG mozna tak zrobić tylko dla płatnej bramki czyli zeby za darmo smsować trzeba sie logować na darmowa bramke na www z GG sie nie da chyba ze sie da jak ktos wie jak to prosze sie podzielić wiedzą :)

A wracając do tematu to kolejnny przykład na to że TAK-TAK jest najlepszy :)

Ostatnio po tym jak skorzystałem z promocji świątecznej w REALU była przecena kart TT50 były za 25zł wazość miały do 31.12 a było to 30.12 kupiłem sobie 2 i doładowałem konto na zapas w innej sieci na pewno bym z tego nie skorzystał, ale dzieki kumulacji waznosci konta w TT było to dosyć opłacalne :) Kasa wydana na zapas ale nie przepada i spokuj z doładowaniami na kolejne 6 mies :)