• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #347546  autor: osachorzow
 20 lip 2009, 15:08
Witam!

Czy ktoś kto ostatnio zamawiał darmowy starter z orange.pl był w stanie go aktywować? zanim spróbowałem to zrobić przechodziłem koło salonu firmowego orange i panienka powiedziała mi że nie trzeba tego robić bo i tak nie działa ;) karta sama ma się aktywować w ciągu siedmiu dni (tylko od kiedy te siedem dni się liczy nie powiedziała ;) ). Stwierdziłem że i tak spróbuję skoro piszą w regulaminach że tak trzeba i... okazuje się, że wysłana karta ma inny numer niż podali w mailu informującym o wysyłce (podali tam 10 ostatnich cyfr) co nie pozwala na aktywację w necie... i teraz nie wiem czy mi wysłali błędną kartę sim czy faktycznie ta strona do aktywacji nie działa nawet z pewnymi danymi ;)

#347548  autor: express100
 20 lip 2009, 15:19
Ja tam tydzień temu aktywowałem OPOPa przez internet, a na dzień dzisiejszy jak jest to nie wiem, ale wydaje się, że błędną kartę Ci przesłali. Dlatego albo dzwoń do BOKu *100 lub 510100100, albo idź do salonu firmowego. Jeżeli by Ci się aktywowała sama karta to sprawdź czy to ten sam numer co sobie wybrałeś, bo na 99% będzie on inny.
Pozdrawiam i życzę powodzenia :!: :-D
express100 :)

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#347552  autor: osachorzow
 20 lip 2009, 15:43
express100 Ty to pocieszyć człowieka potrafisz ;) ale wcale by mnie to nie zdziwiło... wiesz... ja wracam z salonu firmowego (nie jakiś tam partner) i tam mi panienka powiedziała, że nie działa ta aktywacja w necie i trzeba czekać aż się samo zrobi... choć trudno mi w to uwierzyć ;) Powiedz mi jeszcze czy Tobie się zgadzało 10 cyfr SIMa podane w mailu i na karcie? ;)

#347555  autor: express100
 20 lip 2009, 15:53
osachorzow pisze:Powiedz mi jeszcze czy Tobie się zgadzało 10 cyfr SIMa podane w mailu i na karcie? ;)
Raczej Cię nie pocieszę, bo się zgadzało.
osachorzow pisze:express100 Ty to pocieszyć człowieka potrafisz ;)
Oj potrafię, potrafię :lol:

[ Dodano: 2009-07-20, 15:54 ]
Będę dziś dwa starterki Orange zamawiał i mam nadzieję, że nie będzie tak jak u Ciebie :?

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#347559  autor: osachorzow
 20 lip 2009, 16:02
express100 pisze:Będę dziś dwa starterki Orange zamawiał i mam nadzieję, że nie będzie tak jak u Ciebie :?
życzę Ci, żebyś miał więcej szczęścia niż ja ;) Bo mnie coś telekomy ostatnio nie lubią ;) co chwila coś nie jest jak powinno ;) Jak było przeniesienie w tydzień to u mnie trwało 2 tygodnie, jak jest jeden dzień to trwało tydzień ;) zwariować można ;)