bledos pisze:Spójrz na numer i zastanów się, jaka to mogła być sieć? Bo mi się tylko z 0700 kojarzy... Lekcja, która przyda się wszystkim, zresztą jest to też w newsach, a na przyszłość stosuj moją zasadę: kto ma do mnie biznes, może zadzwonić dwa razy... No chyba, że znam numer, to mogę oddzwonić

Moze i masz racje ale numer wygladal mi na jakis z nowych numerow kom. nie pomyslalem o 0700 xxx xxx a ja do dnia dzisiejszego zawsze oddzwanialem na polaczenie nieodebrane bo czasami po prostu sie nie uslyszy ze ktos dzwonil a bywa ze to cos waznego :-/
Od dzis juz nie bede oddzwanial na zadne polaczenie nieodebrane mam nauczke dobrze ze to tylko 9.91 pln

Ale i tak uwazam ze to OSZUSTWO i ktos na tym zarabia setki tysiecy pln smiejac sie z ludzi !!!
Powinni sie tym zajac bo to niby nic tylko 9,91pln czyli niska szkodliwosc spoleczna ale jak sie zrobi 9.91 x np. 100000 to juz wyglada lepiej :-/
Co za kraj "legalnie" ludzi mozna oszukiwac !
[ Dodano: 2009-07-08, 20:59 ]
Dzieki za link jesli to prawda to mozliwe ze mi nie ukradli 9,91 pln bo rozlaczylem sie natychmiast jak to uslyszalem ale korci mnie zeby to sprawdzic jeszcze raz :]
"Najpierw jest zapowiedź, ile będzie kosztowało połączenie. Do końca zapowiedzi słownej
jest to treść bezpłatna. Dopiero potem jest naliczana opłata - mówi Strzałkowski"
SPRAWDZILEM

uslyszalem : cena za polaczenie 9 pln i sie rozlaczylem no i kasy mi nie ukradli czyli wszystko jest zgodne z prawem :] hmm... fajne to nasze prawo :-/