• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #344684  autor: metpablo
 05 lip 2009, 07:50
http://ludzie.playmobile.pl/partner/11/ ... ivalu.html
Gruszka pisze:byłem na wszystkich open'erach i zawsze myślałem, że byłoby fajnie kiedyś pojechać na tę imprezę służbowo. Udało się. Nasza kolejna, tym razem wakacyjna prezentacja produktowa, bo zdecydowanie nie będzie to żadna konferencja prasowa, odbędzie się właśnie podczas festiwalu.
Czy coś przegapiłem, czy ciągle czekamy na to odświeżenie Fresha?

#344691  autor: bolek2004
 05 lip 2009, 09:21
W komentarzach pod artykułem wypowiada się rzecznik, który mówi że na tym festiwalu będą promować ofertę play online, każdy będzie mógł sprawdzić poczte i posurfować po necie.
Myślę że narazie nie ma co liczyć na jakieś zmiany we freshu. Przynajmniej do jesieni. Spadły stawiki mtr ale to nie oznacza że wszyscy muszą obniżać ceny. Zresztą konkurencyjną ofertą dla fresha jeśli chodzi o minutę do wszystkich jest tylko mbank, ale przecież to oferta limitowana na dzień dzisiejszy więc wg mnie nie ma co liczyć na jakieś obniżki we freshu.
Osobiście i tak korzystam ze starej play karty i narazie nie zamierzam nic zmieniać, fresh oferta dobra ale SPK jest dużo tańsza wliczając wszsytkie promocje i bonusy.