• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #343706  autor: acess
 29 cze 2009, 19:29
Kod: Zaznacz cały
"Premiowanie z doładowanie! Doładuj konto za 30 zł, a 50% dostaniesz gratis!

Promocja trwa od 29 czerwca do 12 lipca 2009r. i skierowana jest do wszystkich, którzy mają Play Fresh lub inną ofertę na kartę w Play.
Doładuj konto na stronie www.doladowania.playmobile.pl  lub w jednym z wyznaczonych salonów Play kwotą minimum 30 zł, a otrzymasz  dodatkowo aż 15 zł!
"
Jak to rozumniec ?

czy jak np. doladuje za 50 zł to mam 25 gratis czy 15 ?

#343712  autor: mdomek
 29 cze 2009, 19:49
15, regulamin jest na stronie Play.

Nazwa promocji może troche nietrafiona ;)

#343717  autor: Spioszek
 29 cze 2009, 20:14
Dobrze że kolega żałożył ten temat bo miałem własnie spytać się.
Te 50% bonusu za doładowanie 30zł liczy się też jak doładuje zwykła kartą doładowującą ? czy musi to być celowo albo w salonie albo ze strony Playa?

Nastepne pytanie ja dostaje co miesiąc 30zł bonusu za przeniesienie nr do Fresha, każdy taki bonus jest ważny 30dni, teraz pytanie co się stanie jak nie wykorzystam do konca bonusu a przyznadzą nowy... Kwota bonusu się zsumuje czy ten nie wykorzystany przez 30dni się zmarnuje a w jego miejsce wejdzie nowy też ważny 30 dni...
Chodzi o ten Bonus 3 miesiące po 30zł.

#343720  autor: mdomek
 29 cze 2009, 20:26
Doładowanie musi być ze strony Play lub w jednym z wybranych salonów (http://web.playmobile.pl/resources/pdf/ ... alonow.pdf).

Drugie pytanie...
Teoretycznie, są to oddzielne promocje, Trzeba by to sprawdzić ;)
W każdym razie, przy doładowaniu dwa razy, masz 30 dni na wykorzystanie bonusu, licząc od tego drugiego doładowania. Jeśli system rozliczeniowy tak samo traktuje bonus za doładowanie jak za przeniesienie, to powinno zadziałać. Jak jest w praktyce? Nie wiem :P

#343729  autor: Spioszek
 29 cze 2009, 21:09
mdomek pisze: Drugie pytanie...
Teoretycznie, są to oddzielne promocje, Trzeba by to sprawdzić ;)
W każdym razie, przy doładowaniu dwa razy, masz 30 dni na wykorzystanie bonusu, licząc od tego drugiego doładowania. Jeśli system rozliczeniowy tak samo traktuje bonus za doładowanie jak za przeniesienie, to powinno zadziałać. Jak jest w praktyce? Nie wiem :P

Troszke się nie zrozumieliśmy, o te sumowanie bonusów to trzeba by było sprawdzić albo zapytać.
Mi teraz chodzi tylko i wyłącznie o ten BONUS za przeniesienie NR do Fresha.
Mam dostać 3 takie bonusy po 30zł, narazie dostałem 1, i on ma ważność do 7 lipca.
Zostało mi ponad 20zł z tego bonusu, i ciekawi mnie czy jak nie wykorzystam tego bonusu to czy od 8 lipca mi się zsumuje te 20zł plus nowe 30zł ważne miesiąc czy te 20 przepadnie??

#343756  autor: acess
 29 cze 2009, 22:12
mdomek pisze:15, regulamin jest na stronie Play.

Nazwa promocji może troche nietrafiona ;)
Dzięki czyli lipa

#343792  autor: mdomek
 30 cze 2009, 09:00
darkangel pisze: Troszke się nie zrozumieliśmy(...)
Ach, no rzeczywiście ;)

Ja zawsze zdązyłem ten bonus wykorzystać ale wydaje mi się, że nie wykorzystany przepadnie.

Ważność obecnego bonusu masz do 30 czerwca do godz. 23:59:59. Nowy dostaniesz 1 lipca między 00:00-01:00. Tako rzecze regulamin. Czyli te bonusy nawet sie nie "spotkają" żeby mogły się zsumować i ewentualnie przedłużyć.