• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #44014  autor: _HUBERT_
 12 sty 2006, 17:06
"jak się dowiadujemy, choć jeszcze nieoficjalnie, promocja "Darmowy numer w Simplusie", kończąca się 15 stycznia br. nie będzie przedłużona. Na ten moment trwają jeszcze rozmowy co do przyszłości tej oferty, niemniej jednak sprawa wydaje się być przesądzona - twierdzą nasze źródła. Nie jest wykluczone, że w zamian obowiązującej oferty wejdzie inna, mniej korzystna dla klientów, która pozwoli utrzymać wizerunek Simplusa jako oferty przyjaznej użytkownikowi. Na oficjalne informacje czekamy ..."

źródło: www.gsm.biz.pl

#44024  autor: Pawrzes
 12 sty 2006, 17:24
No ciekawe czy przedłużą... A może wprowadzą inną promocję? Już lepsze by było mozliwość wybrania 3 numerów z limitem 5 godz. na 24h za 5 zł za każdy numer na 2 miesiące ;) No ale najpóźniej w poniedziałek wszystko się okaże. Pewne jest że ostatnia promocja Simplusa przyczyniła się do większej ilości aktywacji kart SIM a bez tego spora część kart SIM może wylądować w szufladach po zakończeniu "Wolnego numeru".

Pozdrawiam

#44029  autor: l3p
 12 sty 2006, 17:59
Zgadzam sie z Pawrzesem taki limit 5h dziennie byl by bardzo dobrym rozwiazaniem. Ale cos mi sie chyba obijo o uszy, ze nie wiem za jaka kwote ale mialo byc do 3 wybranych numerow w Plusie darmowe rozmowy...[/i]

#44045  autor: djcaro
 12 sty 2006, 18:41
A niech sobie robia nawet z 4osobami siec im padnie bardziej niz do tej pory :P pfff,a ja mam to gdzies TT the best.

#44087  autor: gm
 12 sty 2006, 20:05
Moim zdaniem wystarczy, ze wprowadza do oferty na stale pakiety z easy gadka i easy sms. Tylko niech zmienią tez system rozliczania, bo w momencie jak pozostaje kilka sekund na koncie to nie ma sensu podejmowac dluzszej rozmowy.
 #44105  autor: D@rio
 12 sty 2006, 20:51
_HUBERT_ pisze:"jak się dowiadujemy, choć jeszcze nieoficjalnie, promocja "Darmowy numer w Simplusie", kończąca się 15 stycznia br. nie będzie przedłużona. Na ten moment trwają jeszcze rozmowy co do przyszłości tej oferty, niemniej jednak sprawa wydaje się być przesądzona - twierdzą nasze źródła. Nie jest wykluczone, że w zamian obowiązującej oferty wejdzie inna, mniej korzystna dla klientów, która pozwoli utrzymać wizerunek Simplusa jako oferty przyjaznej użytkownikowi. Na oficjalne informacje czekamy ..."

źródło: www.gsm.biz.pl
Pan Wacław chyba jak zwykle znowu snuje bledne czarne wizje i sie zabardzo zagalopowal. Bo ja sie kompletnie z tym nie zgadzam...

#44112  autor: gm
 12 sty 2006, 21:05
A moze pojawi sie oferta na stale w cenniku, ale (i tutaj zgaduje) bedzie kosztowala 5 pln/miesiac, czyli 3 razy taniej niz w Orange Go.

#44162  autor: rafcyk
 12 sty 2006, 23:04
Ostatnimi czasy da sie zauwazyc czeste wypowiedzi o problemach sim+ z polaczeniami, wiec raczej zakoncza ta promocje, zeby nie przeciazac sieci (szczegolnie nowej platformy)

#44702  autor: martins
 14 sty 2006, 20:30
djcaro pisze:A niech sobie robia nawet z 4osobami siec im padnie bardziej niz do tej pory :P pfff,a ja mam to gdzies TT the best.
Tez masz byc z czego zadowolony. Na chwile obecna tak tak poza tanimi numerkami jest oferta zupelnie nie ciekawa, nie majaca do zaoferowania niczego wiecej.

Droga poczta glosowa i elektroniczna, drogie pol. z bok, brak promocji typu wolny numer (simplus) , brak ciekawej i rozrywkowej strony www, brak pay4me, brak ciekawej uslugi jak np. fun skan (simplus), brak
funkcjonalnej bramki sms, brak jak narazie malo uzywanej uslugi videorozmowa,brak pakietow obnizajacych koszty polaczen z siecia stacjonarna i wlasna do 25 groszy jak w simplusie, problemy w zarzadzie ptc.

I do czego mi potrzebny taki taktak? Zeby zadzwonic? To za malo... Dziwi mnie ze sie ludzie tak zachwycaja takim wlasciwie NICZYM.
Jak to sie mowi w gastronomii... taktak jest dla mnie produktem zupelnie jalowym.
A oprocz mozliwosci zadzwonienia gdziekolwiek zupelnie nieprzydatnym :) Pozdrawiam.

#44901  autor: Pawrzes
 15 sty 2006, 12:35
martins pisze: Tez masz byc z czego zadowolony. Na chwile obecna tak tak poza tanimi numerkami jest oferta zupelnie nie ciekawa, nie majaca do zaoferowania niczego wiecej.
Mylisz się, Tak Tak ma do zaoferowania dużo więcej!

Droga poczta glosowa i elektroniczna, drogie pol. z bok
Połączenie z pocztą głosową w Simplusie: 48 gr /min. , Tak Tak: 29 gr /min. , biuro obsługi może drozsze ale przynajmniej konsultanci są dostępni całą dobę
brak promocji typu wolny numer (simplus) , brak ciekawej i rozrywkowej strony www, brak pay4me, brak ciekawej uslugi jak np. fun skan (simplus)

Bo są inne promocje jak np. ostatnio podwojenie doładowania o 100% na wszystkie usługi a wolny numer się dziś kończy, ciekawa i pełna usług jest strona www.eraomnix.pl - różnych usług jest więcej w TT niż SIM+ie, porównaj np. dokładne i rozbudowane Cell Info Ery a nijakie Plusa.
brak funkcjonalnej bramki sms, brak jak narazie malo uzywanej uslugi videorozmowa

Co to ma wspólnego z ofertą? Videorozmowa i tak będzie wprowadzona prędzej czy później (i tak będą z niej korzystali nieliczni)
A w Simplusie jest jakiś durny roaming i trzeba pamiętać jakieś kody, nie można korzystać z MMS/GPRS gdy się jest poza granicą
brak pakietow obnizajacych koszty polaczen z siecia stacjonarna i wlasna do 25 groszy jak w simplusie

I tu się bardzo mylisz! Pakiety minut i SMSów (tzw.Erajednostki) nie mają terminu ważności i nie przepadają, cena dzieki tym pakietom to 29 gr /min. do sieci Era, Heyah i stacjonarne oraz SMSy po 7 gr, w TT są tanie połączenia poza sieć: 69 gr /min i będzie jeszcze taniej oraz SMSy po 16 gr (w taryfie Happy Taniej)
problemy w zarzadzie ptc.
Ale mi argument... Ważne że oferta Ery jest atrakcyjna a sytuacja w PTC jej nie psuje.

I do czego mi potrzebny taki taktak? Zeby zadzwonic? To za malo... Dziwi mnie ze sie ludzie tak zachwycaja takim wlasciwie NICZYM.
Jak to sie mowi w gastronomii... taktak jest dla mnie produktem zupelnie jalowym.
A oprocz mozliwosci zadzwonienia gdziekolwiek zupelnie nieprzydatnym

Simplus teraz pod wględem technicznym ma same problemy (sam też o tym wiem bo mam kartę S+ i drugim telefonie). W TT ważność konta sumuje się do 12 miesięcy czego w Simplusie nie ma, działa usługa Kto tam? czego niemożna powiedzieć o Kto dzwonił? w Simplusie. Nawet własną kartę SIM można w TT spersonalizować poprzez www i menu w telefonie, korzystać za darmo z wielu usług, można uruchomić Granie na czekanie i wiele innych.

Tak więc odzwiedź www.era.pl i zobacz że w Tak Taku możesz więcej! :)

Pozdrawiam

#44923  autor: pvd
 15 sty 2006, 13:26
panowie kazda siec ma plusy i minusy jak by wszyscy mieli to samo to byla by komuna i jeden operator ,a tak jest jakas konkurencja i wybor napewno plusem simplusa jest extra bramka sms bez limitow na plusa- darmowe, a takze mozna wykupic platne smsy do innych sieci ktore sa tansze niz smsy z kom wychodzi 18 gr za smsy jak sie kupi za 11zl 60 smsow ,ja mam simplusa pare lat i najbardziej podoba mi sie ze mam stan konta na wyswietlaczu i niemusze nigdzie dzwonic, to samo karty promocyjne za 100zl mam 115 a za 150 - 180 ,laduje sie raz na pol roku i 30zl gratis extra, pozatym co jakis czas sa w simplusie rabaty jak sie laduje przez konto czy bankomat albo o tej promocji to chyba nikt niewie jak sie kupilo starter simplusa po pazdzierniku 2005 to po 3 miechach co miesiac dostaje sie tak : 10 min gratis, 30 smsow ,10 min, i 5zl w doladowaniu i potem w kolko ,i to darmowe sa minuty i smsy na wszystkie sieci ,w obecnej dobie internetu jak sie ma kompa i net w domu to praktycznie obojetnie jaka ma sie siec to glownie wydaje sie kase tylko na dzwonienie poza domem

#45050  autor: mmsek
 15 sty 2006, 18:59
Pawrzes pisze:
martins pisze: Tez masz byc z czego zadowolony. Na chwile obecna tak tak poza tanimi numerkami jest oferta zupelnie nie ciekawa, nie majaca do zaoferowania niczego wiecej.
Mylisz się, Tak Tak ma do zaoferowania dużo więcej!

Dużo więcej? Kłociłbym się i to ostro. Jedna promocyjka na doładowania to więcej niż : happy hours zmienione na szczęśliwe godziny i wolny numer? Ciągłe promocje od listopada, a od kiedy podwójne doładowanie i na ile?

Droga poczta glosowa i elektroniczna, drogie pol. z bok
Połączenie z pocztą głosową w Simplusie: 48 gr /min. , Tak Tak: 29 gr /min. , biuro obsługi może drozsze ale przynajmniej konsultanci są dostępni całą dobę

Tu pominąłeś argument poczty elektronicznej simplusnet... mały, ale ważny szczegół - jest darmowa i dzięki niej można wysyłać NIEOGRANICZONĄ ilość mms-ów do własnej sieci. Era nie wie co oznacza skrót mms( multimedia message service), na bramce udostępniaja 1 sztukę czegoś na 800 znaków upstrzonych reklamami i uważa,że to mms. To zaprzeczenie sensu powstania tejże usługi.
brak promocji typu wolny numer (simplus) , brak ciekawej i rozrywkowej strony www, brak pay4me, brak ciekawej uslugi jak np. fun skan (simplus)

Bo są inne promocje jak np. ostatnio podwojenie doładowania o 100% na wszystkie usługi a wolny numer się dziś kończy, ciekawa i pełna usług jest strona www.eraomnix.pl - różnych usług jest więcej w TT niż SIM+ie, porównaj np. dokładne i rozbudowane Cell Info Ery a nijakie Plusa.

No i tu odpowiadasz sam sobie - promocja doładowania "ostatnio", a co wczesniej? NIC
brak funkcjonalnej bramki sms, brak jak narazie malo uzywanej uslugi videorozmowa

Co to ma wspólnego z ofertą? Videorozmowa i tak będzie wprowadzona prędzej czy później (i tak będą z niej korzystali nieliczni)
A w Simplusie jest jakiś durny roaming i trzeba pamiętać jakieś kody, nie można korzystać z MMS/GPRS gdy się jest poza granicą
brak pakietow obnizajacych koszty polaczen z siecia stacjonarna i wlasna do 25 groszy jak w simplusie

I tu się bardzo mylisz! Pakiety minut i SMSów (tzw.Erajednostki) nie mają terminu ważności i nie przepadają, cena dzieki tym pakietom to 29 gr /min. do sieci Era, Heyah i stacjonarne oraz SMSy po 7 gr, w TT są tanie połączenia poza sieć: 69 gr /min i będzie jeszcze taniej oraz SMSy po 16 gr (w taryfie Happy Taniej)

Co 1 grosz to nie 7. Naprawdę nie widzisz róźnicy w cenie? Poza tym czy erajednostki ma każdy użytkownik?
problemy w zarzadzie ptc.
Ale mi argument... Ważne że oferta Ery jest atrakcyjna a sytuacja w PTC jej nie psuje.

A oprocz mozliwosci zadzwonienia gdziekolwiek zupelnie nieprzydatnym

Simplus teraz pod wględem technicznym ma same problemy (sam też o tym wiem bo mam kartę S+ i drugim telefonie). W TT ważność konta sumuje się do 12 miesięcy czego w Simplusie nie ma, działa usługa Kto tam? czego niemożna powiedzieć o Kto dzwonił? w Simplusie. Nawet własną kartę SIM można w TT spersonalizować poprzez www i menu w telefonie, korzystać za darmo z wielu usług, można uruchomić Granie na czekanie i wiele innych.

Simplus ma problemy? Przejściowe, ale zauważmy - jako jedyny daje mozliwość wyboru platformy z wyswietlanym limitem i bez. Poza tym wrócmy do historii.. czar wspomnień , ale chyba konieczny by zbić argumenty wspaniałości tak- taka. Rok 1999- pamietny dla użytkowników Ery i idei - nie mogli między sobą wysłać sms-a ..Z Plusa zawsze szły na wszystkie kierunki. Era jako ostatnia wprowadziła sms w pre-paidach, miała z tym ogromne problemy i borykała się aż 4 miesiące by to uruchomić. Plus zrobił to w miesiąc po konkurencji, czyli po IDEI. Plus jako pierwszy wprowadzał wiele nowych technologii i niektóre ciągle ma w ofercie jako jedyny np. HSCSD, Push to talk. Usługa kto dzownił wprowadzana była po kolei dla każdej grupy HLR-ów, na początek poszły najpopularniejsze 98 -mki, potem poleciało po kolei. Kwestia przepustowości sieci szkieletowej...Plus ją budował solidnie, dzięki czemu może oferować np pefiks 1069. W Erze taki ruch pewnie spowodowałby kraksę komunikacyjną. Co do cell info ery... akurat tego powinni się chyba wstydzić najbardziej. Nie wiem jaki sens ma uruchamianie nazwy dzielnicy lub ulicy.. chyba tylko by wprowadzić w błąd abonenta. Gdyby sugerować się tymi informacjami, to można wyjść na manowce... U mnie w domu wg erowego przekaźnika mieszkam w 4 dzielnicach bez wyściubiania nosa z domu :))) Co do grania na czekanie... to kolejny wodotrysk . To by chyba było z grubsza na tyle w dyskusji między simplusem a tak-takiem. E- bok na simplusa już funkcjonuje... choć tak naprawdę nie wiem po co, skoro wszystko sprawnie załatwiają krótkie kody.

Tak więc odzwiedź www.era.pl i zobacz że w Tak Taku możesz więcej! :)
W tak- taku nie można ani więcej, ani lepiej. Zmieńmy świat na plus ;) Kłaniam się mmsek

#45096  autor: kameT
 15 sty 2006, 19:59
No i po co ludzie rozwodzicie się nad takimi problemami! Która sieć jest lepsza? Która ma więcej usług? Itp. Itd. I będziecie się kłócić, bo ta ma to, tamta tamto, a jeszcze inna sramto :D Każda ma wady i zalety!

PLUS # ERA i np.
-tanie smsy do sieci # -tanie poza sieć
-pakiety przepadają i trzeba osobno wykupywać na min.i smsy #- nie przepadają, są wymieniane
-FUN SKAN # Granie na czekanie
-swojaki # tanie numerki
-premia NON STOP # progi cenowe w HAPPY
-kto dzwonił? (nie wiem czy to w ogóle działa) # Kto tam? (działa)
-fajna bramka # -np. sumowanie ważności konta
-np. wolny nr (którego już prawdopodobnie nie będzie # Tania minutka poza sieć

Można tak wypisywać w nieskończoność, ale po co? Każdemu podoba się co innego? Dlatego każdy ma świadomy wybór! No nie? Nikt nikogo nie zmusza do niczego! Wiec wyluzujcie troche :D Nie ma sensu się kłocić o takie rzeczy!

Pozdro lole !!!

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#45121  autor: gm
 15 sty 2006, 21:13
Powiem szczerze (raczej napisze), że u mnie większa część Rodziny na Plusa więc dla mnie porównywanie argumentów nie ma sensu. Wybrałem jako uzupełniający telefon Simplusa, bo którąkolwiek taryfę włączę zawsze znajdę tam jakiś pakiet obniżający koszty w tej sieci. To fakt, że koniec "Wolnego Numeru" jest chyba przesądzony, bo Plus milczy. Gdybym miał większośc znajomych w Erze to nawet bym się wiele nie zastanawiał i kupił pewnie TakTak. A z Simplusa tam naprawdę najczęściej korzysta niania i z Wolnego Numeru miesięcznie mamy 50-100 minut. Osobiście wolałbym, że by Plus dał numery w sieci tańsze lub darmowe, bo niania nie zawsze dzwoni tylko na mój numer.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#45156  autor: pvd
 15 sty 2006, 22:37
usluga kto dzwoni dziala i ma sie dobrze :)

#45173  autor: franko
 15 sty 2006, 23:33
djcaro pisze:A niech sobie robia nawet z 4osobami siec im padnie bardziej niz do tej pory :P pfff,a ja mam to gdzies TT the best.
No nie wiem czy taki the best. Dla mnie to jeden wielki syf.
Czy ten twoj zajebisty tt dal ci kedys cos za darmo? Czy daje ci co miesiac darmowe pakiety w postaci minut i smsow na przemian do wykorzystania do wszystkich sieci?
Czy dal ci kedys przez kilka lat z rzedu darmowa kase na twoje konto w dniu twoich urodzin?]
Czy dal ci mozliwosc wydzwonienia 1440godzin za 5 zlotych?
Czy dal ci kiedys cos extra gratis jak np. gre na twoja komorke?

ODP: NIE. No rzeczywiscie fantastyczny ten tt.

I co z tego, ze bok maja cala dobe? Przypomina to znudzonych ludzi ktorzy to o 24 nie maja co robic i sobie dzwonia do boku zeby pogadac, bo nie maja z kim. A argument ze bedzie jeszcze taniej jest podobna do rozmowy przedszkolakow typu: a moj tata ma super auto;;;
- a moj bedzie mial jeszcze lepszy...

Nie chodzi o to ktoey pre-paid jest lepszy, tylko na chwile obecna ciekawszy.
Widac, ze simplus sie stara i cos robi. I co z tego ze ma czasem problemy. A usluga KTO DZWONI ma sie znakomicie, mimo ze miala opoznienia.

#45195  autor: martins
 16 sty 2006, 00:57
TEN KTO TO NAPISAL...

Simplus ma problemy? Przejściowe, ale zauważmy - jako jedyny daje mozliwość wyboru platformy z wyswietlanym limitem i bez. Poza tym wrócmy do historii.. czar wspomnień , ale chyba konieczny by zbić argumenty wspaniałości tak- taka. Rok 1999- pamietny dla użytkowników Ery i idei - nie mogli między sobą wysłać sms-a ..Z Plusa zawsze szły na wszystkie kierunki. Era jako ostatnia wprowadziła sms w pre-paidach, miała z tym ogromne problemy i borykała się aż 4 miesiące by to uruchomić. Plus zrobił to w miesiąc po konkurencji, czyli po IDEI. Plus jako pierwszy wprowadzał wiele nowych technologii i niektóre ciągle ma w ofercie jako jedyny np. HSCSD, Push to talk. Usługa kto dzownił wprowadzana była po kolei dla każdej grupy HLR-ów, na początek poszły najpopularniejsze 98 -mki, potem poleciało po kolei. Kwestia przepustowości sieci szkieletowej...Plus ją budował solidnie, dzięki czemu może oferować np pefiks 1069. W Erze taki ruch pewnie spowodowałby kraksę komunikacyjną. Co do cell info ery... akurat tego powinni się chyba wstydzić najbardziej. Nie wiem jaki sens ma uruchamianie nazwy dzielnicy lub ulicy.. chyba tylko by wprowadzić w błąd abonenta. Gdyby sugerować się tymi informacjami, to można wyjść na manowce... U mnie w domu wg erowego przekaźnika mieszkam w 4 dzielnicach bez wyściubiania nosa z domu Smile)) Co do grania na czekanie... to kolejny wodotrysk . To by chyba było z grubsza na tyle w dyskusji między simplusem a tak-takiem. E- bok na simplusa już funkcjonuje... choć tak naprawdę nie wiem po co, skoro wszystko sprawnie załatwiają krótkie kody

...DOBRY JEST :)

#45198  autor: Pawrzes
 16 sty 2006, 04:17

Czy ten twoj zajebisty tt dal ci kedys cos za darmo? Czy daje ci co miesiac darmowe pakiety w postaci minut i smsow na przemian do wykorzystania do wszystkich sieci?
Czy dal ci kedys przez kilka lat z rzedu darmowa kase na twoje konto w dniu twoich urodzin?]

Odpowiem za kolegę:
Twój pierwszy post i taka nagonka na TT, ech... :(
Każdy kto skorzystał z promocji 2xTakTak dostał za darmo od TakTaka podwojenie wartości doładowania na wszystkie usługi (ja dostałem w prezencie 200zł)
Co jakiś czas w TT dostaje się bonusy za wykorzystanie pieniędzy o określonym czasie, doładowanie w określonym czasie itp. do wszystkich sieci.
Byłem zarejestrowany w Simplusie i na urodziny dostałem figę :( a teraz tej promocji niema...
I to wiele gratisowych gier, dzwonków, usług SMSowych, żetonów do płatnej bramki i bezpłatnego testowania usług w obecnym programie Spróbuj za darmo! Ponadtto np. na okres wyborczy można było zamówić za darmo serwis Wybory 2005 w formie SMS i/lub MMS ze zdjęciami i obszernym tekstem, z pewnoscią będą kolejne promocje.
I co z tego, ze bok maja cala dobe? Przypomina to znudzonych ludzi ktorzy to o 24 nie maja co robic i sobie dzwonia do boku zeby pogadac, bo nie maja z kim.

Chocby do takiej sytuacji jaką miałem w Simplusie: ok 23 musiałem pilnie zadzwonić więc chciałem doładować konto, nie udało się bo mieli awarię, zadzwoniłem do BOK-u a tu automat gada że konsultanci są do dyspozycji od godzin porannych :/
A argument ze bedzie jeszcze taniej jest podobna do rozmowy przedszkolakow typu: a moj tata ma super auto;;;

Widac, ze simplus sie stara i cos robi. I co z tego ze ma czasem problemy. A usluga KTO DZWONI ma sie znakomicie, mimo ze miala opoznienia.
Mam Simplusa i usługa nadal nie działa, u siostry ciotecznej również lipa - ale informacja o przekierowaniu połączeń jest sygnalizowana przez telefony...

I licytacja jest bez sensu, dla każdego coś miłego :lol:

Pozdrawiam

#45204  autor: gm
 16 sty 2006, 08:14
franko: 1440 godzin za 5pln. Gdzies zrobiłeś błąd w obliczeniach.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#45205  autor: franko
 16 sty 2006, 08:34
gm pisze:franko: 1440 godzin za 5pln. Gdzies zrobiłeś błąd w obliczeniach.
Doba ma 24 godziny. Pomnoz te 24 godziny przez 60 dni. Wychodzi 1440 godzin.

[ Dodano: 2006-01-16, 08:38 ]
Pawrzes pisze:

Odpowiem za kolegę:
Twój pierwszy post i taka nagonka na TT, ech... :(
Każdy kto skorzystał z promocji 2xTakTak dostał za darmo od TakTaka podwojenie wartości doładowania na wszystkie usługi (ja dostałem w prezencie 200zł)
Co jakiś czas w TT dostaje się bonusy za wykorzystanie pieniędzy o określonym czasie, doładowanie w określonym czasie itp. do wszystkich sieci.
Byłem zarejestrowany w Simplusie i na urodziny dostałem figę :( a teraz tej promocji niema...
I to wiele gratisowych gier, dzwonków, usług SMSowych, żetonów do płatnej bramki i bezpłatnego testowania usług w obecnym programie Spróbuj za darmo! Ponadtto np. na okres wyborczy można było zamówić za darmo serwis Wybory 2005 w formie SMS i/lub MMS ze zdjęciami i obszernym tekstem, z pewnoscią będą kolejne promocje.
I co z tego, ze bok maja cala dobe? Przypomina to znudzonych ludzi ktorzy to o 24 nie maja co robic i sobie dzwonia do boku zeby pogadac, bo nie maja z kim.

Chocby do takiej sytuacji jaką miałem w Simplusie: ok 23 musiałem pilnie zadzwonić więc chciałem doładować konto, nie udało się bo mieli awarię, zadzwoniłem do BOK-u a tu automat gada że konsultanci są do dyspozycji od godzin porannych :/
A argument ze bedzie jeszcze taniej jest podobna do rozmowy przedszkolakow typu: a moj tata ma super auto;;;

Mam Simplusa i usługa nadal nie działa, u siostry ciotecznej również lipa - ale informacja o przekierowaniu połączeń jest sygnalizowana przez telefony...

I licytacja jest bez sensu, dla każdego coś miłego :lol:
Jak zwykle cos za cos. TT sam nic od siebie. Ciagle cos trzeba zrobic zeby cos dostac. Ha. To koniec mojej dyskusji.

A co do twojej siostry, to ma pecha. Bo mi dziala i to na tej najstarszej kacie sim.