• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #338304  autor: MarCjaho
 30 maja 2009, 21:49
Witam!
Wczoraj przy kwocie 10zł na koncie dostałem potwierdzenie przedłużenia promocji Esy Floresy na kolejny miesiąc. Z konta pobrana została należna kwota, czyli 3zł. Więc zacząłem smsować. Po chwili przyszło powiadomienie, że na koncie nie ma już prawie pieniędzy. Zasiliłem konto i zauważyłem, że pomimo włączonego pakietu Plus pobiera standardową stawkę za smsa. Myślałem, że pakiet może się nie włączył, lecz przyszła wiadomość, że jest już aktywny. Spotkał się ktoś z was z czymś takim? Bo nie wiem, czy może to chwilowa usterka i ją przeczekać, czy pisać maila do BOK-u.

#338338  autor: mariusz9a
 31 maja 2009, 10:43
Przeczekać? Pisz od razu reklamację. Usługa ma działać, a jak nie działa to masz pełne prawo żądać przywrócenia jej do działania oraz zadość uczynienia za poniesione straty.

#338378  autor: MarCjaho
 31 maja 2009, 13:44
Bo niby została przedłużona, a jednak ważna była do 29.05. I nie mogłem jej aktywować. Więc wyłączyłem pakiet(dzis rano przyszło potwierdzenie) i aktywowałem ponownie. Działa.
Napisałem do nich już wczoraj, gdy jeszcze nie działała. Ciekawe, czy zwrócą pieniądze.

#360988  autor: marta12346
 21 wrz 2009, 17:16
MI się też takie coś przytrafiło tylko niestety włączenie i wyłaczenie nie daje rady bo pisze że usługa jest aktywna... co mam zrobić?? :(

#361546  autor: aizo
 24 wrz 2009, 15:00
MarCjaho pisze:pisać maila do BOK-u.

Połączenie nie może być zrealizowane.