• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #41620  autor: l3p
 06 sty 2006, 16:25
Witam...! Na dniach przechodze chyba do oferty pre-paid Plusa czyli Simplusa glownie ze wzgledu na taryfe Easy i sms po 1gr. Chcem kupic starter sobie i dziewczynie :) Mozecie mi podac plusy i minusy Simplusa jezeli tak owe istnieja :) Bylbym wdzieczny

[ Dodano: 2006-01-06 16:28 ]
Numer nie jest dla mnie tak istotny ... wiec nie mam problemu ze zmina. Aktualny numer mam juz rok w Orange i cos mnie ostatnio natchnilo, zeby zmienic siec i numer... Dlatego wlasnie planuje zmiane na Plusa :D

#41626  autor: Irek
 06 sty 2006, 16:29
Jasne przez miesiąc można rozmawiać z dowolnym numerem w sieci za darmo. aktywacja numeru kosztuje 5 złotych. Można aktywować sobie pakiet smsów po grosz. Cały pakiet kosztuje 6 złotych. Masz do wykorzystania 600 smsów w ciagu miesiąca. Niestety na raz można aktywować tylko jedne pakiet. No i wykupić też tylko jeden na miesiąc!

"And one more thing..."

#41803  autor: D@rio
 06 sty 2006, 19:29
jesito pisze:Jasne przez miesiąc można rozmawiać z dowolnym numerem w sieci za darmo. aktywacja numeru kosztuje 5 złotych. Można aktywować sobie pakiet smsów po grosz. Cały pakiet kosztuje 6 złotych. Masz do wykorzystania 600 smsów w ciagu miesiąca. Niestety na raz można aktywować tylko jedne pakiet. No i wykupić też tylko jeden na miesiąc!
poprawka: 5zł. na dwa miesiące

Pozatym...

....z techniką jak to wiadomo w Plusie, nie ma problemów to nie powinieneś narzekąć :)

Warto też wspomnieć o pakiecie EASY-SMS (6zł.) gdzie masz 24 min. na połączenia z wszystkimi numerami sieci PlusGSM i sieciami stacjonarnymi ;) no i jeszcze ten WolnyNumer....
...jednym słowem...żyć nie umierać ;)

Polecam :)

#41815  autor: Irek
 06 sty 2006, 19:35
No dobrze na dwa misiące. Dzięki za poprawienie mnie. :wink:

"And one more thing..."

#41818  autor: D@rio
 06 sty 2006, 19:38
jesito pisze:No dobrze na dwa misiące. Dzięki za poprawienie mnie. :wink:
:D

#41822  autor: flus
 06 sty 2006, 19:42
D@rio pisze:
jesito pisze:No dobrze na dwa misiące. Dzięki za poprawienie mnie. :wink:
:D
wcale nie na 2 miesiace tylko do 15 stycznia :p

#41823  autor: Irek
 06 sty 2006, 19:44
Tak, ale jeśli aktywowałeś na początku promocji to były dwa miesiące!

"And one more thing..."

#41837  autor: D@rio
 06 sty 2006, 20:09
Wszyscy źle mówicie. NUMER JEST AKTYWNY OD MOMENTU AKTYWACJI PRZEZ 2 MIESIĄCE. Nie ważne kiedy. Od momentu aktywacji. Ważne aby się zmieścić w okresie promocji...czyli tej obecnej do 15.01 ;) powiem Wam że po 15.01 warunki promocji "WolnyNumer" będą jeszcze bardziej atrakcyjne:) ...

#41838  autor: Irek
 06 sty 2006, 20:12
Czyli przykładowo aktywując wolny numer 14 stycznia, będzie ważny jeszcze przez dwa miesiące! Mówisz, że po 15 stycznia będą lepsze warunki?

"And one more thing..."
 #41840  autor: super_electric
 06 sty 2006, 20:14
[quote="l3p"]Witam...! Na dniach przechodze chyba do oferty pre-paid Plusa czyli Simplusa glownie ze wzgledu na taryfe Easy i sms po 1gr. Chcem kupic starter sobie i dziewczynie :) Mozecie mi podac plusy i minusy Simplusa jezeli tak owe istnieja :) Bylbym wdzieczny

Moja odpowiedź : Otóż drogi forumowiczu , sprawa wygląda tak : starter z taryfą Easy kosztuje 39 zetów (ja bym ci go raczej... odradził) :? mmm... i jest też drugi - za 18zł z taryfą Simplus Team (z tego co pamiętam ) .
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-01-06 16:28[/i] ][/size]
Numer nie jest dla mnie tak istotny ... wiec nie mam problemu ze zmina. Aktualny numer mam juz rok w Orange i cos mnie ostatnio natchnilo, zeby zmienic siec i numer... Dlatego wlasnie planuje zmiane na Plusa :D[/quote]

W Plusie ma mało kto :roll: ..a.le na tle wszystkich pre-paidów ...-najllepszszszszszszszszyyyyyy :D :!: (jedyner do czego można było mieć zastraeżenia to Happy Hours) :| . Pozdroooo

#41846  autor: D@rio
 06 sty 2006, 20:22
jesito pisze:Czyli przykładowo aktywując wolny numer 14 stycznia, będzie ważny jeszcze przez dwa miesiące! Mówisz, że po 15 stycznia będą lepsze warunki?

Tak. Aktywując 14.01 numer będzie aktywny przez całe 2 miesiące od tej daty.

Po 15.01 promocja "Wolny Numer" będzie obejmowała nie jeden numer tylko aż 3 nr. sieci PlusGSM ;-) (tylko ciiiii ;) ) ...
 #41847  autor: D@rio
 06 sty 2006, 20:25
super_electric pisze:
l3p pisze:Witam...! Na dniach przechodze chyba do oferty pre-paid Plusa czyli Simplusa glownie ze wzgledu na taryfe Easy i sms po 1gr. Chcem kupic starter sobie i dziewczynie :) Mozecie mi podac plusy i minusy Simplusa jezeli tak owe istnieja :) Bylbym wdzieczny

Moja odpowiedź : Otóż drogi forumowiczu , sprawa wygląda tak : starter z taryfą Easy kosztuje 39 zetów (ja bym ci go raczej... odradził) :? mmm... i jest też drugi - za 18zł z taryfą Simplus Team (z tego co pamiętam ) .
[ Dodano: 2006-01-06 16:28 ]
Numer nie jest dla mnie tak istotny ... wiec nie mam problemu ze zmina. Aktualny numer mam juz rok w Orange i cos mnie ostatnio natchnilo, zeby zmienic siec i numer... Dlatego wlasnie planuje zmiane na Plusa :D

W Plusie ma mało kto :roll: ..a.le na tle wszystkich pre-paidów ...-najllepszszszszszszszszyyyyyy :D :!: (jedyner do czego można było mieć zastraeżenia to Happy Hours) :| . Pozdroooo
Koleś, naucz się pisać poprawnie posty. Bo już mnie to zaczyna irytować.

A teraz tak, jedziemy poprawiać błędy w informacjach:

1. Najtańszy starter z taryfą EASY kosztuje 9zł. brutto.

pozatym:
SIMPLUS wcale nie jest taki najgorszy. Wiele osób go używa ;) Jak ktoś dzwoni tylko do PlusGSM i SMSuje to jest wręcz najlepszy. W ogólę ostatnio stragedia Polkomtela coś właśnie idzie w kierunku pre-paid. Uważam że sim+ jest całkiem atrakcyjny. Zwłaszcza z tymi "wolnymi numerami" ;) ...

#41869  autor: Irek
 06 sty 2006, 21:05
Karte mam, ale potrzebny mi jest jeszcze jeden telefon. Skoro będzie promocja na trzy numery. Nic nie mówiłem. :wink: To warto go aktywować!

Co do tego kolesia to mu wysłałem na pw info, że ma poprawić post, ale to chyba nic nie dało!

"And one more thing..."

#41878  autor: D@rio
 06 sty 2006, 21:13
jesito pisze:Karte mam, ale potrzebny mi jest jeszcze jeden telefon. Skoro będzie promocja na trzy numery. Nic nie mówiłem. :wink: To warto go aktywować!

Co do tego kolesia to mu wysłałem na pw info, że ma poprawić post, ale to chyba nic nie dało!
Nie no. Simplus jest naprawde atrakcyjny. Firma wchodzi tak użytkownikom w d**e że jeszcze tylko "laski" w simplusie nie robią :D ;) (przepraszam że tak dosadnie ale jest w tym trochę prawdy :) :D )

A co do Kolesia...jak nie pomogą ostrzeżenia to przejdziemy do bardziej radykalnych metod :) ja w ogole z tego co pamietam S_e mial wylaczone odbieranie wiadomosc na PW :-) ...

#41882  autor: Irek
 06 sty 2006, 21:18
Troche komiczne jest dla mnie to, że można zamówić tylko jeden pakiet smsów za grosz w ciągu miesiaca. Co to jest 600 smsów. Jaja sobie z tym zrobili. Przykładowo w grudniu w POPie poszło mi ich ponad 1500. :wink:

"And one more thing..."

#41888  autor: D@rio
 06 sty 2006, 21:22
jesito pisze:Troche komiczne jest dla mnie to, że można zamówić tylko jeden pakiet smsów za grosz w ciągu miesiaca. Co to jest 600 smsów. Jaja sobie z tym zrobili. Przykładowo w grudniu w POPie poszło mi ich ponad 1500. :wink:
Poprawka ;) :

Nie w jednym miesiącu tylko JEDNORAZOWO. Mozesz wykorzystac jednego dnia te 600 SMS. A pozniej mozesz zaaktywowac kolejny pakiet. Niestety, mozna miec tylko w jednym momencie aktywny jeden pakiet. To wada, fakt.

P.S
Ja w Erze sobie wykupilem EraJednostek na 500 SMS :D ;)

#41890  autor: Irek
 06 sty 2006, 21:26
No jak nie można aktywować kolejnego pakietu. To jak ja czytałem ten regulamin?! :?

Dobrze czytałem regulamin! D@rio poczytaj punkt f regulaminu, który mówi:
jednorazowo Użytkownik na swoim koncie może uruchomić tylko jeden Pakiet. Kolejne Pakiety mogą być uruchamiane po wykorzystaniu SMS’ów z poprzedniego Pakietu (nie wcześniej jednak niż przed upływem 30 dni od dnia Uruchomienia poprzedniego Pakietu);

"And one more thing..."

#41900  autor: D@rio
 06 sty 2006, 21:35
O proszę ;) to widać to gdzieś przeoczyłem jak ja przeglądałem regulamin szukając dziur ;)
Przepraszam :) Zwracam honor! :)

#41902  autor: Irek
 06 sty 2006, 21:36
Spokojnie! Ważne, że wszystko wytłumaczone!

"And one more thing..."

#41908  autor: D@rio
 06 sty 2006, 21:40
Czasem wśród gąszczy regulaminów i informacji już się człowiekowi kiełbasi :| ...