mariusz9a pisze:Nie zapomnij kto pierwszy prowadził nowe oferty

Także ciężko tu mówić o "oddechu" Orange

Tak, wiem. Play pierwszy raz od 2 lat niemalże idealnie wpisał się w moje potrzeby. Simplus może i był przed Orange, może i "prestiż" Orange ucierpiał, gdy lecieli w kulki z klientem z nową ofertą, ale Simplus... Jak Simplus coś spie*** to najlepiej ze wszystkich operatorów, a w porównaniu z tym nawet kosztowny "prestiż" Orange nie może się równać. Taka moja opinia.
Moje podejście bierze się stąd, że jeżeli wezmę pod uwagę, że:
- Przez 3 lata używałem S+ (Easy, Nowy S+), aktywowałem zaledwie 4-6 pakietów głosowych, 4 internetowe (ważniejszy dla mnie okres ważności doładowania, w S+ najbardziej uśredniony i rozsądny), ważniejsze rozmowy niż SMS
- Kontaktów mam po równo u każdego operatora
- 'Twój Profil' okazał się żenadą (za wyjątkiem darmowego numeru i pakietów internetowych). Zauważalne są podwyżki w porównaniu z 'Nowy Simplus' (SMS/MMS, rozliczanie pakietów internetowych, czarowanie z pakietami i profilami)
to obecna oferta Orange w zestawieniu z powyższym wydaje się rewelacyjna, chociaż tylko równa stawki do Play. Może za wyjątkiem drogiego internetu. SMS i MMS są dla mnie na akceptowalnym poziomie, chociaż mogłyby być niższe.
mariusz9a pisze:Jest to zwykły bonus po to abyś doładował konto. Nikt nie zmusza do korzystania z niego, także powodzenia u nowego operatora

Wiem i nie dam się na to nabrać. Początkowo myślałem nawet, że to żart i stąd mój wpis na forum

To moja mała zemsta za przekombinowany 'Twój Profil' oraz oskubanie mnie z około 80 zł na pakiecie internetowym (brak powiadomień, brak info z *121# lub z ogromnym opóźnieniem, ostatecznie blokada karty z powodu debetu - ten SMS już dotarł po debecie).