• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #326925  autor: Maczek
 01 kwie 2009, 17:02
Witam
Chciałbym się was koledzy poradzić.Wiec tak będąc że tak powiem w plenerze (na wakacjach) kupiłem ofertę zetafon na 3 lata. Po powrocie ukradli mi komórkę przez co całkiem zapomniałem o doładowaniu konta po 3 miesiącach dostałem notę obciążeniową. Po wielu pismach do orange łaskawie pozwolili mi przenieść mi oferte na inny numer(który teraz posiadam) i zlikwidować note obciążeniową. Problem jednak w tym iż muszę się udać do salon w którym brałem ofertę by tam przepisać umowę a że jest to dość daleko jest to nieopłacalne. Czy jest możliwość aby orange przesłało dokumenty do innego salonu (bliższego mi ) i tam przepisania umowy??.

Ps. pomocni jesteście ale poczekam na inne opinie (wolał bym oszczędzi te 600 zl )
Ps2.Dobrze ja nie przeczę ze powinienem iść po duplikat ale się pytam czy ktoś miał taką sytuacje i czy można to w innym salonie jakoś zrobić
Ps3. No cóż dzwoniłem dziś do BOK i "miła" pani powiedziała mi ze nie ma takiej możliwości może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł??
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2009, 23:16 przez Maczek, łącznie zmieniany 3 razy.

#326930  autor: lukasz8881
 01 kwie 2009, 17:22
łaski nie robią, raczej powinni to zrobić

#326932  autor: DejwiD
 01 kwie 2009, 17:26
zawsze możesz zapłacić 600 zł i mieć to z głowy..

#326939  autor: kamil1221
 01 kwie 2009, 17:53
I tak dobrze robią że chcą to załatwić Tobie na rękę, bo tak w rzeczywistości co to ich obchodzi że telefon posiałeś i nie wyrobiłeś duplikatu karty SIM w salonie firmowym.
Umowa to umowa - na coś się zgodziłeś i musisz tego dotrzymać.

#327002  autor: vinc
 01 kwie 2009, 22:37
Maczek pisze:Problem jednak w tym iż muszę się udać do salon w którym brałem ofertę by tam przepisać umowę a że jest to dość daleko jest to nieopłacalne. Czy jest możliwość aby orange przesłało dokumenty do innego salonu (bliższego mi ) i tam przepisania umowy??.
Bardziej opłacalne niż wydanie 600zł? Jednak myślę, że by była możliwość załatwienia w salonie bliższym Twojego miejsca zamieszkania, ale to Ty musisz zapytać Orange.

Obrazek