• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #325794  autor: plusteczek
 27 mar 2009, 10:16
Czy wiadomo kiedy polkomtel wprowadzi Taryfe mixplus5? Czy już są jakies plany na modyfikację. Bo mixplus4 jest już za stary i kiepska oferta cenowa:(

#325812  autor: domur
 27 mar 2009, 12:14
mysle ze gdzies tak za rok bo mixplus4 wszedl niedawno wiec co najwyzej bedzie modyfikowany roznymi pakietami

-----d---------------o----------------m---------------u---------------r-----

#325813  autor: biotyt
 27 mar 2009, 12:18
plusteczek, MixPlus 4 jest stary? Taryfa została wprowadzona w październiku 2008 roku. Raczej straciła na atrakcyjności po wprowadzeniu Play Fresh. Nie sądzę by szybko ją zmienili, a najwyżej dołożą kilka bonusów.

biotyt

#325815  autor: mariusz9a
 27 mar 2009, 12:30
Nie zmienią ponieważ oferta mixPlus 4 jest bardzo konkurencyjna w stosunku do innych mixów dostępnych na rynku. Najwcześniejsze zmiany może wymusić konkurencja (a jak widać segment mixów na razie stoi w miejscu), ale myślę że nie wcześniej niż początek przyszłego roku. To zbyt nowa taryfa aby już ją zmieniać.

#325831  autor: ywis
 27 mar 2009, 13:37
Ja tam mam jeden telefon na Mix III jeszcze i nie narzekam na ich ceny, w dodatku zero problemów jak to bywa z Mix IV.

#326378  autor: Rambus
 29 mar 2009, 23:12
Dla mnie to prędzej abonament zmienia. Chyba nie muszę przypominać ile czekaliśmy na mix4 :)
ywis pisze:w dodatku zero problemów jak to bywa z Mix IV
Bez przesady, teraz już to opanowali - przynajmniej w moim przypadku. Od jakiegoś już czasu nie zauważyłem żadnych błedów itp. Nawet mój problem z notoryczną niemożnością wysyłania sms na wybrany numer póki co wydaje się być rozwiązany (po dwóch zgłoszeniach i sporej dawce cierpliwości to fakt)