• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #325637  autor: Asiczka33
 26 mar 2009, 13:21
Interesuje mnie tylko wysyłanie smsów, więc mam pytanie.. czy jeśli doładuję konto dwa razy za 5 złotych (ważność połączeń wychodzących to dwa dni) i wykupię sobie pakiet mutlipop lub grosz za sms, których ważność to 30 dni, to czy po upływie tych 2 dni nadal bedę mogła wysyłać smsy przez kolejne 28 dni? Czy by wysyłać smsy z tych pakietów muszę mieć "aktywne konto" dla połączeń wychodzących?

z góry dziękuję za odpowiedź

#325647  autor: DejwiD
 26 mar 2009, 13:45
tak. pakiet ważny jest niezależnie od terminu ważności konta. nawet przy zablokowanych będziesz mogła wysyłać.

#325867  autor: kowcio
 27 mar 2009, 16:00
DejwiD pisze:tak. pakiet ważny jest niezależnie od terminu ważności konta. nawet przy zablokowanych będziesz mogła wysyłać.
Dokładnie. W Orange można korzystać z pakietów po upływie czasu połączeń wychodzących (musisz mieć tylko aktywny numer, czyli czas na połączenia przychodzące), a Plusie niestety musisz mieć cały czas coś na koncie, albo sam termin na wykonywanie połączeń :)

#325896  autor: Eon
 27 mar 2009, 17:44
Czy taka ważnosc pakietów po terminie wychodzących jest jeszcze w jakiejs innej sieci oprocz Orange ?? w TakTaku wiem ze to nie działa a jak jest w Play ?

#325914  autor: express100
 27 mar 2009, 19:05
W Playu wszystkie pakiety są wstrzymywane w okresie pasywnym.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c