• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #325505  autor: ubus
 25 mar 2009, 21:16
Witam, mam mały problem :) otóż dzisiaj przeniosłem sobie numer z Orange POP do Mix.. Wszystko by było ładnie, pięknie, ale bez mojej wiedzy numer został przeniesiony do Orange Mix dla Firm.. Tutaj też by było w sumie ładnie i pięknie, ale brakuje to co kochałem w POP, czyli pakietów.. Czy ktoś się orientuje, czy jest możliwość przejścia z mixa firmowego na mix prywatny?:) Dodam, że robił to opiekun, który chyba już z przyzwyczajenia wziął na firmę, ja się zorientowałem dokładnie paręnaście minut temu na czym ten cały feler polega.. Proszę o poradę :) oczywiscie druga karta z orange POP nie wchodzi w gre, gdyż już to przerabiałem.. Pozdrawiam

#325507  autor: robertpotorski
 25 mar 2009, 21:18
No to masz chłopie problem podpisałeś cyro z najgorszym opem w Polsce he he :smt006 :smt005

#325509  autor: ubus
 25 mar 2009, 21:20
Może najgorszym, ale w związku z tym, ze 70 % znajomych itd ma orange to wyboru nie miałem.. Zresztą nie przybijaj mnie bardziej :P

#325510  autor: Kaczy
 25 mar 2009, 21:20
ubus, dzwoń do opiekuna i niech to odkręca. Sam niewiele zdziałasz, bo Ci zarzucą, że wiedziałeś co podpisałeś.

...::: Made for loneliness :::...

#325514  autor: robertpotorski
 25 mar 2009, 21:26
Kaczy Ma rację :smt004

#325712  autor: tomko111
 26 mar 2009, 20:18
ubus, wątpię żeby można było cokolwiek zdziałać, trzeba czytać co się podpisuje, zawarta umowa będzie Cię obowiązywała przez okres na jaki została podpisana, no chyba, że zerwiesz ją wcześniej, ale wtedy zapłacisz karę.

#325719  autor: ubus
 26 mar 2009, 20:37
Tak, dzwoniłem do opiekuna i niestety lipa, 2 lata to będę miał..
tomko111 niestety nie ja to podpisywałem :) ..
Teraz pytanie odnośnie umowy.. Czy im więcej mija czasu tym zerwanie będzie.. tańsze?:) czy jednakowa kwota po prostu za fakt zerwania? I ile ona może mniej , a więcej wynieśc?:)

#329819  autor: cudny
 17 kwie 2009, 13:45
Nie ma tragedii, może mix dla firm ma inna specyfikę jak mix dla prywatnych użytkowników ale też jest ok. Podpisana umowa nie ma odwrotu. Ja bym wziął jeszcze jeden tel tym razem w zwykłym mixie, będziesz mógł więcej pogadać a i telefon drugi nowy będzie ; )