• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #323636  autor: Noe
 18 mar 2009, 00:51
Witam w zwiazku z tym że kończy mi się umowa zainteresowłem sie ofertami operatorów obecnie mam mixplus-a. i np Play :mają tam taką oferte że jeżeli sie przeniesie do nich numer od innego operatora na firmę to daja 95% znizki na 6 mies!!!! Dla mnie rewelacja tylko z poprzedniej firmy trzeba by im dać zaświadczenie że tam on był na firmę którą posiadam ale niestety numer nie był na nia zarejestrowany nie wiedziałem poprostu że tak mozna na mixa.(człowiek był glupi :) ) i teraz czy mozna jakoś zarejestrować w plusie ten numer żeby przykładowo za miesią taki papierek dostac i korzystać ze znizki? Byłbym poprostu kilkaset zl do przodu :D

Du ju spik polisz?

#323684  autor: goma
 18 mar 2009, 13:54
A nie rozwazales oferty bez telefonu? Umowa na 12 miesiecy i znizka 50% w abonamencie. Czyli placac 25 zl netto mamy 270 minut do wszystkich, placac 50zl netto mamy 380 minut do wszystkich. Cena minuty wychodzi okolo 13 gr.

#323690  autor: bledos
 18 mar 2009, 14:21
W każdym salonie powinni Ci zrobić cesję numeru z osoby prywatnej na firmę. Musisz przedstawić dokumenty formy i dokonujesz cesji na nią właśnie, później składasz wniosek w Play i po sprawie :) Przenosisz do biznesowego Play'a :)

#324021  autor: Kaczy
 20 mar 2009, 07:58
bledos pisze:W każdym salonie powinni Ci zrobić cesję numeru z osoby prywatnej na firmę.
Cesja jest możliwa tylko i wyłącznie w abonamencie. W Mix Plusie nie da się takiej opcji zrobić.

...::: Made for loneliness :::...