• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #314082  autor: Tomek_19
 29 sty 2009, 22:57
Czy faktycznie ten pakiet można uruchomić tylko raz w czasie trwania promocji tak jak podaje regulamin? Chodzi mi o ten pakiet, po uruchomieniu którego dostaje się przez 3 miesiące po 10 minut do wszystkich sieci za 1 zł/m-c.

W tym miesiącu dostałem ostatnie 10 minut i jak próbuję aktywować pakiet, to otrzymuję informację, że pakiet jest już aktywny. Czy w lutym będę mógł go aktywować ponownie, czy jest to faktycznie promocja, z której można tylko raz skorzystać?

#314085  autor: bolek2004
 29 sty 2009, 23:16
Oficjalnie to chyba raz można z tego pakietu skorzystać ale, powiem tak mi się udało aktywować ten pakiet, zresztą i minuty na deser już drugi raz, tylko że to było pod koniec grudnia także nie wiem czy coś nie poblokowali od tego czasu, ale na twoim miejscu albo bym próbował cały czas albo poczekał do końca miesiąca i znów próbował aktywować , może się uda

#314087  autor: express100
 29 sty 2009, 23:36
Na 100% mimo zakazów w regulaminie mozna, bo w reg. chodzi im aby w czasie przyznawania minut można było mieć tylko jeden uruchomiony, ja już mam na dwóch numerach play TRZECI raz aktywowany pakiet 30minut za 3zł, a więc nie martw się, jeżeli Ci przyznali 01.01, to od początku lutego próbuj, a uda Ci się :D
Pozdrawiam serdecznie :-D

[ Dodano: 2009-01-29, 23:37 ]
bolek2004 pisze:może się uda
Na pewno się uda :P

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c