• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #35930  autor: Piotr
 19 gru 2005, 11:01
No właśnie czy jest szansa, że operatorzy na naszym rynku zaserwują nam na gwiazdkę jakiś prezencik w postaci obniżek? Heyah obdarowała swoich klientów nam Mikołaja i chwała im za to. Era ostro zagrywa już od kilku miesięcy ale chyba już na wiele liczyć w tym roku nie możemy. Simplus, Orange oraz Sami Swoi chyba dostali zadyszki... bo jakiś nic nie widać aby coś się działo w ich obozach.

A może to cisza przed zamiecią śniegową he he he :mrgreen:

Pozdrawiam.

#35936  autor: djcaro
 19 gru 2005, 11:54
Hmm no ja myśle że już w tym roku to nic nowego w cenach sie nie pojawi ale pewnie na nowy rok coś wymyślą oby to byl tak tak i jego tanie nonce rozmowy :)było by super normalnie.

#35938  autor: rafcyk
 19 gru 2005, 11:57
Raczej watpliwa sprawa. Pokazali juz co mieli do pokazania. Moim zdaniem najlepiej w tym roku pokazala sie Era, promocja urodzinowa i swiateczna. Poza tym wydaje mi sie ze te promocje sa bardzo dobre i nie ma co wymagac wiecej :)
 #36020  autor: D@rio
 19 gru 2005, 15:59
Piotr pisze:No właśnie czy jest szansa, że operatorzy na naszym rynku zaserwują nam na gwiazdkę jakiś prezencik w postaci obniżek? Heyah obdarowała swoich klientów nam Mikołaja i chwała im za to. Era ostro zagrywa już od kilku miesięcy ale chyba już na wiele liczyć w tym roku nie możemy. Simplus, Orange oraz Sami Swoi chyba dostali zadyszki... bo jakiś nic nie widać aby coś się działo w ich obozach.

A może to cisza przed zamiecią śniegową he he he :mrgreen:

Pozdrawiam.
Jak to nic sie nie dzieje? Nie dlugo zaatakuje Simplus "z 3-ma Wolnymi Numerami" i Era wprowadzi na stale "NocneSzalenstwo" ;) Natomiast 'Orżnąć' to chyba zapadło w sen zimowy ;) ...

#36037  autor: djcaro
 19 gru 2005, 16:15
Heheh no tak Oranżada to wogule :)nic śpią normalnie ale mnie to tam wogule nie obchodzi mam tak tak i nie zmieniam na nic innego czekam na "nocne szaleństwo"

Pozdrawiam

#36147  autor: gosciu
 19 gru 2005, 20:58
W tym roku to pewnie nie. Ale IMHO poczatek 2006 r. - czytaj q1 - bedzie ciekawy dla pre-paidu.

#36210  autor: Frasio
 20 gru 2005, 06:35
No i chwała im za to, że heja i TT mają promocje.
Ja prócz tego, że zostaję w TT, to jeszcze kupię se chyba heyah. ;)

Obrazek

#36348  autor: kameT
 20 gru 2005, 18:35
A ja myślę, że bedą obniżki, wtedy gdy wprowadza reaming krajowy :) No i ... Szalone Noce w Tak Taku! :)

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#36350  autor: mation
 20 gru 2005, 18:39
Orange ostro przymula ;/ od Nowego roku bede se musial pomyslec o zmianie sieci. tylko nie chce numeru zmieniac;/

#37267  autor: gosciu
 23 gru 2005, 23:15
Gwiazdka jutro, obnizek nie ma ;-) wychodzi na moje - 1Q2006

#38635  autor: Piotr
 29 gru 2005, 11:25
gosciu pisze:W tym roku to pewnie nie. Ale IMHO poczatek 2006 r. - czytaj q1 - bedzie ciekawy dla pre-paidu.
A jeżeli można wiedzieć to z jakiego powodu :wink:

#38786  autor: gosciu
 29 gru 2005, 20:26
Chocby z tego, ze w pre-paidzie bedzie mozna przenosic numerki ;-)

#38801  autor: kameT
 29 gru 2005, 20:52
Pewnie, że będzie prezencik!!! Masowa podwyżka cen!!! Odkąd jest ORANGE!!! :twisted:
A tak na poważnie, to myślę, że na NOWY ROK zmienią tylko reklamy, a promocje będą te same. A zmian możemy się spodziewać po 16 stycznia! Operatorzy bedę na gwałt narzucać oferty lojalnościowe, a czemu? To chyba jasne!!! Także Tak Takowcy szykujcie się!
"Nadchodzi NOWA ERA promocji. Teraz będąc z nami 7 miesięcy, za smsy do sieci nie płacisz NIC! A min. TYLKO 10gr!!! Im dłużej, tym lepiej!!! Wybierz HAPPY SUPER TANIEJ!!!
To oczywiście to tylko taki mój wymysł :P :D

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#38811  autor: pumba
 29 gru 2005, 21:09
kamet pisze:Pewnie, że będzie prezencik!!! Masowa podwyżka cen!!! Odkąd jest ORANGE!!! :twisted:
A tak na poważnie, to myślę, że na NOWY ROK zmienią tylko reklamy, a promocje będą te same. A zmian możemy się spodziewać po 16 stycznia! Operatorzy bedę na gwałt narzucać oferty lojalnościowe, a czemu? To chyba jasne!!! Także Tak Takowcy szykujcie się!
"Nadchodzi NOWA ERA promocji. Teraz będąc z nami 7 miesięcy, za smsy do sieci nie płacisz NIC! A min. TYLKO 10gr!!! Im dłużej, tym lepiej!!! Wybierz HAPPY SUPER TANIEJ!!!
To oczywiście to tylko taki mój wymysł :P :D
może coś w tym jest i masz troche racji bo popatrzcie co TePSA zrobiła jak uwolnili pętle abonencie za wszelka cenę chce przywiązać di siebie na jak najdłużej ludzi korzystających z neostrady wprowadzając wszystkie promocje przy umowach na 2 lata

#38859  autor: D@rio
 30 gru 2005, 03:19
W życiu bym nie podpisał na 2 lata umowy z neostradą. To pomyłka.

#38948  autor: Piotr
 30 gru 2005, 13:31
gosciu pisze:Chocby z tego, ze w pre-paidzie bedzie mozna przenosic numerki ;-)
Wrodzony sceptycyzm do tego co ma być w naszym śmiesznych kraju podpowiada mi, że owa przyjemność będzie jednak wiązała się z kosztami... których wysokość bardziej przekroczy kupienie nowego startera :smt006

[ Dodano: 2005-12-30 13:35 ]
D@rio pisze:W życiu bym nie podpisał na 2 lata umowy z neostradą. To pomyłka.
Gdy by TPSA czuła na swoich plecach oddech konkurencji, to na pewno nie byli byśmy świadkami takich a nie innych zagrywek marketingowych ze strony krajowego monopolisty.
Z resztą czego ja wymagam. 300 m. od miejsca mojego zamieszkania ludzie mogą korzystać z usług Netii, u mnie jednak nie ma takiej możliwości gdyż temu operatorowi chyba czyste lenistwo nie pozwala podciągnąc kabli a TPSA jak czuła tak nadal czuje się panem na telekomunikacyjnych włościach.
No ale ten temacik to już chyba do innego działu 8)

Pozdrawiam.

#38997  autor: D@rio
 30 gru 2005, 15:00
A ja się tylko wtrącę na słowko...

...300m. to pikuś... nie próbowałeś tupać o radiodostęp do Netii?

#39305  autor: Piotr
 31 gru 2005, 14:21
Nie ma takiej możliwości :|
Po za tym jak by nawet była o NET24 na radiówce mogę zapomnieć... :cry:

Nie pozostaje mi nic innego jak tylko cierpliwie czekać. Miejmy nadzieję, że coś w najbliższym czasie się ruszy. Odnoszę jednak wrażenie, że Netii zwyczajnie w świecie nie chce się robić nowych przyłączy abonenckich. Czym to jest podyktowane? Może skupieniem się na kliencie biznesowym :?:

#39307  autor: D@rio
 31 gru 2005, 14:25
Piotr pisze:Nie ma takiej możliwości :|
Po za tym jak by nawet była o NET24 na radiówce mogę zapomnieć... :cry:

Nie pozostaje mi nic innego jak tylko cierpliwie czekać. Miejmy nadzieję, że coś w najbliższym czasie się ruszy. Odnoszę jednak wrażenie, że Netii zwyczajnie w świecie nie chce się robić nowych przyłączy abonenckich. Czym to jest podyktowane? Może skupieniem się na kliencie biznesowym :?:
Bingo. Dobrze myślisz. Jakbyś powiedział że chcesz ISDN'a i jeszcze SDSL'a do tego pewnie by się moment pośpieszyli...
Choć naprawdę dziwi mnie że nie chcą Ci radiowo założyć. Serio. Przy takiej odległości spokojnie da radę, nawet z Net24 by dało rade pociągnąc po radiodostępie.

#40793  autor: gosciu
 04 sty 2006, 20:36
Piotr pisze:
gosciu pisze:Chocby z tego, ze w pre-paidzie bedzie mozna przenosic numerki ;-)
Wrodzony sceptycyzm do tego co ma być w naszym śmiesznych kraju podpowiada mi, że owa przyjemność będzie jednak wiązała się z kosztami... których wysokość bardziej przekroczy kupienie nowego startera :smt006
A ja sadze, ze skoro od 13 stycznia bedzie mozna zazadac zmiany opka z zachowaniem numerka w pre-paidzie to 16 stycznia poznamy nowe propozycje opkow dla pre-paidowcow. A potem zacznie sie zdrabiania cenek ciag dalszy i walka o ryneczek. W post paidzie juz sie zaczela i teraz moja firma za wychodzace do innych sieci komorkowych placi 44 gr plus VAT