Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Orange
Wątpie, aby była taka możliwość, ale oczywiście możesz zaczerpnąć konsultacji telefonicznej w BOK.paul111 pisze:Ale sęk w tym, że zmieniła się data płatności. Czy można to zmienić? Powiedzmy zadzwonić i umówić się by ustalić inny termin płatności, który byłby dogodniejszy dla mnie.
okresu rozliczeniowego bodajże zmienić się nie da, natomiast termin płatności tak.Tylko data płatności, czy też okres rozliczeniowy? Bo to drugie nie powinno się zmienić.
Jestem ciekaw na jakiej podstawie tak twierdzisz? W Regulaminach Orange i innych opów masz 14 dni od wystawienia faktury na jej uregulowanie. Jednak to nie zmienia faktu, że jak wcześniej nie podpadłeś operatorowi to nic się nie stanie jak zapłacisz kilka dni po terminie.ewelina86 pisze:okresu rozliczeniowego bodajże zmienić się nie da, natomiast termin płatności tak.
Jesteś tego pewny, że nie da się zmienić okresu rozliczeniowego ?vinc pisze:Nie ma możliwości zmiany okresu rozliczeniowego, a co za tym idzie terminu płatności.
Jestem ciekaw jak ci się to udało? Może byś napisał by pomóc autorowi tematuJedrker pisze:Jesteś tego pewny, że nie da się zmienić okresu rozliczeniowego ?
Ja nie tak dawno zmieniałem z 19-18 na 10-9