Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
-dokładnie z tym samym zamysłem napisania tego cytatu wchodziłem na forumSpiite pisze:"Kto stoi w miejscu, ten się cofa".
Tego jeszcze na 100% nie wiemy. No chyba, że niedokładnie przeczytałam newsa. Poczekam na szczegółowe informacje i regulaminy usług zanim powiem zdecydowane "nie". Chociaż i tak teraz oferta nie powala na kolana.express100 pisze:Przechodząc na "Nowy" TT tracimy STAŻ W SIECI!!!
Wejdź na główną stronę Ery, później na strona korporacyjna, a następnie władze i zobacz co tam jest napisane : "(...) i jest od dłuższego czasu związany z Deutsche Telekom i T-Mobile.", "(...)związany z Deutsche Telekom Group.", "(...) w Deutsche Telekom pracuje od 1996r".kameT pisze:Jestem po raz pierwszy tak bardzo rozczarowany polityką PTC! To co się dzieje teraz w Erze to jest jakiś absurd!
- widzisz aga nie ma bata na PTC- tak jak pisałem, oni zawsze tak zrobią, żeby ktoś z ulicy myślał, że ma dobrze, a miał najgorsze warunki.aga pisze:wygląda na to, że po przejściu na NTT staż liczy się od początku.
Możliwe że rzeczywiście nie będzie już normalnego podwójnego doładowania tylko takie jak w Orange które pozwala tylko na wykonywanie połączeń wew. sieci. No nic trzeba poczekać do Świąt bo może wtedy zapodadzą jakąś promocję do "Nowej Wspaniałej Taryfy"Noooo... zdaje się, że TakTakowcy muszą przygotować się na ostrą jazdę... Wpisujemy sobie *103*3# w będąc w taryfie Happy i otrzymujemy informację: "TakTak: Masz 43 minut do sieci Era i stacjonarnych, ważnych do 5.12.2008. 8.Powrót" Zaintrygował mnie ten powrót, bo niby do czego? więc wpisałem 8 i trafiłem do menu: 1.SMSMMSPakiet 3.Pakiet30 4.Zlotowe, zaintrygowała mnie opcja czwarta więc po wysłaniu przez USSD kolejnej komendy "4" moim zdumionym ślepiom ukazała się następująca informacja "TakTak: na Twoim koncie brak promocyjnej kwoty do wykorzystania. 8.Powrót". Wnioski: Era planuje bonus złotówkowy za doładowania zapewne ograniczany czasowo, podobny w zamyśle do analogicznej usługi w starej Play Karcie. Jeżeli przypadkiem odkryłem tajemnicę przedsiębiorstwa PTC, to bardzo jest mi przykro
. SVP.
Przenoszą się.Mam pytanko czy jak przejdę na nowego tt to czy przeniosą mi się erajednostki [*102#] i minuty z pakietów [*103*3#] z ich datą ważności?
2 minuty? Jeśli dobrze liczę to przez pierwsze 4 miesiące trzeba rozmawiać co najmniej ponad 3 minuty, a po 4 miesiącach co najmniej trochę ponad 6 min. Hitem może to będzie, ale dla osób wydzwaniających dużo minut a jednocześnie mających sporą ilość połączeń ani pakiety, ani Godzina za Grosze są nieopłacalne. Pakietów można kupić jedynie dwa w miesiącu co daje maksymalnie 80 minut. Ja rozmawiam około 2h w miesiącu, ale to są rozmowy trwające zwykle 3 minuty.andiw pisze:Ogólnie się zgadzam z Waszymi opiniami.
ale chyba nie doceniacie "Godziny za Grosze".
99 gr za godzinę rozmowy w sieci/ na stacjonarne to hit. Nie ma ograniczeń do wybranych numerów, co jest wielką zaletą. Każda rozmowa powyżej 2 minut jest tańsza niż wg cennika. Miesięczna opłata - 1 pln - symboliczna. Warto mieć Nowego TT dla tej usługi, jako chocby dodatkową kartę. Jak się chce z kims dłużej pogadać, to idealne rozwiązanaie.
Tak Tak i Heyach to tak samo jak Neostrada i Orange FreedomlimaK pisze:Może po prostu ponosimy konsekwencje obniżki w Heyah?