Może ktoś mi podpowie jak mam wykorzystać Premie z doładowania 50 zł bo kupiłem pakiet minut ale zeszło mi z podstawowej kwoty a nie z premii z doładowania. A kwotę muszę wykorzystać do 25-10
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
to coś nie tak w pierwszej kolejności schodzi premia, jeśli nie ma innych dodatkowych bonusów (minuty na deser), dzwoń do boku, niech sprawdzą co jest grane
Wygadaj minuty z pakietu i nastepnie zużyj bonus, jesli nie chcesz w ten sposob uszczuplic stanu konta to doladuj przed 25.10. Ja przewaznie wykorzystuje bonus na uslugi i rozmowy a potem dopiero zamawiam pakiety minut. ot tyleguliwer pisze:Może ktoś mi podpowie jak mam wykorzystać Premie z doładowania 50 zł bo kupiłem pakiet minut ale zeszło mi z podstawowej kwoty a nie z premii z doładowania. A kwotę muszę wykorzystać do 25-10

Oraz na wideorozmowy- sam zawsze tak "zużywam PREMIĘ"
Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c