ganc2 pisze:Witam.
Mam pytanie jak to jest teraz w play ?
Byłem tam do czasu zakończenia promocji 2 za 1. No i pamiętam czasy "roku smsów za darmo" Potem z play się pożegnałem słyszałem że zaszły jakieś zmiany w taryfach, ponoć na gorsze.
Promocja 2 za 1 sie nie skonczyla, chyba ze zmieniales taryfe na nowa, rok smsow to bylo z 200? bo 1000sms dalej uzytkuje i jestem szczesliwy, zmiany zaszly tylko takie ze dodali teryfe nowa, ktora byla drozsza
I teraz mam pytanie: Czy wszystkich przenosili, czy warunkiem było jakiś coś uruchomienie pakietu [?] który przenosił do nowego play [przynajmniej ja to tak pamiętam]?
zapewne gdy aktywowales pakiet z nowej oferty to przechodziles, tak mi sie wydaje bo sam nie bralem tych nowosci, dokladnie wertowalem regulaminy
O uszy mi się obiło, że można w tamtej playKarcie, regularnie doładowywać konto, a potem pójśc do salonu i mieć ceny telefonów jak z playmixa. Czy to dalej obowiązuje i jakie są warunki ?
"Telefon na deser" - tak mozna bylo (JUZ NIE MOZNA), trzeba bylo aktywowac.. potem w marcu pierwsze doladowanie, w listopadzie ostatnie, a w grudniu telefon.