Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Dokładnie, niestety grono dzieciaków którzy się kuszą na to bo widzą MUSIC rośnie, to samo w reklamach plusa, jak ma karte pamięci i wtyk na słuchawki , to już jadą z nim jako "słuchafony jak dzwony" , supermuzyczny telefon itd.kowcio pisze:ja chce normalnej sieci a nie jakieś muzyczne nie wiadomo co.
Dokładnie ;/Cinkonskin pisze:Dokładnie, niestety grono dzieciaków którzy się kuszą na to bo widzą MUSIC rośnie, to samo w reklamach plusa, jak ma karte pamięci i wtyk na słuchawki , to już jadą z nim jako "słuchafony jak dzwony" , supermuzyczny telefon itd.
Tak..Cinkonskin pisze:a wracając do tematu , sms za granice to myśle nie wielki problem.
Napewno puki nie będa mega drożeć sms w karuj i rozmowy
Oby to co słyszałem/ czytałem, okazało się bzdurą... ale...Cinkonskin pisze:to POP tak szybko nie odpadnie z gry
Czyli jednak?kamil1221 pisze:Po popie nic nie zostanie i tyle.
baran ze mnieKlusek pisze:Nie deska tylko gwóźdź do trumny
Pewnie 600 SMS za 6 PLN zniknie, 3 po trzy... Tak zrobią, żeby ludzie do Music ew do GO przeszli i zlikwidują POPa... Pewnie taki pakiet 600 SMS będzie kosztować z 12 PLN więc ludziska pójdą do music.. ajjj szkoda mi tego POPa..DejwiD pisze:zabrali już 10% więcej, teraz to, ciekawe czym jeszcze obrzydzą tę ofertę
Bardzo ciekawe stwierdzenie możesz rozwinąć na przykład odnosząc się do zapisów w regulaminie ?jablo pisze:No to plan taryfowy Nowy Pop przejdzie chyba do historii. Ciekawe jest to ze zmiana cennika jest podstawą do wypowiedzenia umowy w Zetafonie, jeżeli ktoś korzysta z planu taryfowego Nowy PoP:D