• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#279261  autor: Cinkonskin
 24 lip 2008, 21:27
Łe tam , do zagranicznych to i tak raz w roku się tylko wyśle 3 smsy...
A z takiego powodu nie bede przechodzil z najlepszej sieci do innej :lol:
Wszyscy prawie w moich kontaktach w telefonie jak patrze maja Orange to się tak zle im nie powodzi :-D
Jakoś jako deska do trumny to tego nie uważam :lol:

#279262  autor: kowcio
 24 lip 2008, 21:30
Słyszałem, że Orange nie chce mieć już POPa (ze wzgl na koszty reklamy). Prawda to czy fałsz? To co, zostanie tylko Music i GO?

#279263  autor: Klusek
 24 lip 2008, 21:35
Nie deska tylko gwóźdź do trumny ;)
Z tego co pamiętam to taka cena smsa do sieci zagranicznych jest już od dawien dawna więc nie za bardzo wiem w czym problem.

Obrazek
Obrazek

#279264  autor: Cinkonskin
 24 lip 2008, 21:35
No jakby same muzyczne zostało , jeszcze w GO by dodali pseudo muzyczne startery ,reklamy to porażka.

Kiedyś można było się podniecac muzycznymi grajkami ale teraz to juz jest wg mnie trochę (a nawet bardzo) takie dziecinne...

Skąd słyszałeś takiego newsa?

#279268  autor: kamil1221
 24 lip 2008, 21:50
Po popie nic nie zostanie i tyle.

O tej cenie już wiedziałem w środę, bo sprawdzałem cennik POPa (klient się pytał o cenę smsa za granice i dla pewności sprawdziłem cennik)

#279269  autor: kowcio
 24 lip 2008, 21:51
Cinkonskin pisze:Skąd słyszałeś takiego newsa?
Gdzieś słyszałem/czytałem w kategorii biznes. O ile mnie pamięć nie myli.
Niech mi z Music daleko idą, ja chce normalnej sieci a nie jakieś muzyczne nie wiadomo co.

#279273  autor: Cinkonskin
 24 lip 2008, 21:54
kowcio pisze:ja chce normalnej sieci a nie jakieś muzyczne nie wiadomo co.
Dokładnie, niestety grono dzieciaków którzy się kuszą na to bo widzą MUSIC rośnie, to samo w reklamach plusa, jak ma karte pamięci i wtyk na słuchawki , to już jadą z nim jako "słuchafony jak dzwony" , supermuzyczny telefon itd. :-)

:arrow: a wracając do tematu , sms za granice to myśle nie wielki problem.
Napewno puki nie będa mega drożeć sms w karuj i rozmowy , to POP tak szybko nie odpadnie z gry

#279277  autor: przemek910
 24 lip 2008, 22:01
U pzoostałych operatorów kosztuje tyle samo - 61gr ;)

#279278  autor: kowcio
 24 lip 2008, 22:01
Cinkonskin pisze:Dokładnie, niestety grono dzieciaków którzy się kuszą na to bo widzą MUSIC rośnie, to samo w reklamach plusa, jak ma karte pamięci i wtyk na słuchawki , to już jadą z nim jako "słuchafony jak dzwony" , supermuzyczny telefon itd. :-)
Dokładnie ;/
Cinkonskin pisze: :arrow: a wracając do tematu , sms za granice to myśle nie wielki problem.
Napewno puki nie będa mega drożeć sms w karuj i rozmowy
Tak..
Cinkonskin pisze:to POP tak szybko nie odpadnie z gry
Oby to co słyszałem/ czytałem, okazało się bzdurą... ale...
kamil1221 pisze:Po popie nic nie zostanie i tyle.
Czyli jednak? :( kamil1221, to co? music i Goł Goł zostanie? :roll:

#279284  autor: DejwiD
 24 lip 2008, 22:11
Klusek pisze:Nie deska tylko gwóźdź do trumny
baran ze mnie :-D

a cena jest dopiero od wczoraj, wcześniej było skromne 20 gr., a nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu ludzi z tego korzystało..

zabrali już 10% więcej, teraz to, ciekawe czym jeszcze obrzydzą tę ofertę

#279286  autor: Cinkonskin
 24 lip 2008, 22:14
Myśle ,że niczym , tylko zobaczyli że duzo osob gada zza granicy w wakacje i ukradkiem podwyzszyli ceny.

Wg mnie bedzie juz tylko taniec, bo im wieksza konkurencja tym stawki nizsze, wiec wiecej byle czego , mobilkingow , cerfourow czy jak to sie tam pisze itd. :-)

#279287  autor: kowcio
 24 lip 2008, 22:17
DejwiD pisze:zabrali już 10% więcej, teraz to, ciekawe czym jeszcze obrzydzą tę ofertę
Pewnie 600 SMS za 6 PLN zniknie, 3 po trzy... Tak zrobią, żeby ludzie do Music ew do GO przeszli i zlikwidują POPa... Pewnie taki pakiet 600 SMS będzie kosztować z 12 PLN więc ludziska pójdą do music.. ajjj szkoda mi tego POPa..

Będzie jakaś nowa oferta Pre-Paid w Orange? Zamiast tego POPa??

Cinkonskin: Carreforów Mowy :D :D

#279289  autor: Cinkonskin
 24 lip 2008, 22:20
Jak by było tylko "MUSIC" to ja podziekuje mimo wszystko temu operatorowi na Pripad...

Bym przeszedł na Ere Tak Tak , bo simplus mnie reklamami tak zraził , tam chyba tylko muzyczne telefony sprzedaja, jakbym tak tylko na reklamach bazował ... :-D

#279291  autor: DejwiD
 24 lip 2008, 22:23
ale to nie o tego popa chodzi :P
orange pop ma się całkiem dobrze, umiera stary nowy :D pop

#279293  autor: Cinkonskin
 24 lip 2008, 22:24
Ale młodziez muzyczna wykonczy POP , bo teraz kazdy chce byc na topie , i miec MUSIC ...

Bo POP to do młodziezy skierowany , tak jak kazdy Priepad

#279300  autor: biotyt
 24 lip 2008, 23:05
Trochę nie ładne zagranie, ale sądząc po ostatnich ruchach Orange to mają zamiar zrobić porządek w swojej ofercie. Widać, że lansują mocno Nowe Orange GO, a POP chyba pójdzie w odstawkę. Może to wszystkim wyjdzie na dobre, bo powstanie jedna oferta atrakcyjna pod każdym względem, a nie kilka ofert fajnych tylko w jednym szczególe.

biotyt

#279357  autor: jablo
 25 lip 2008, 12:43
No to plan taryfowy Nowy Pop przejdzie chyba do historii. Ciekawe jest to ze zmiana cennika jest podstawą do wypowiedzenia umowy w Zetafonie, jeżeli ktoś korzysta z planu taryfowego Nowy PoP:D

#279379  autor: Zajcef
 25 lip 2008, 17:09
jablo pisze:No to plan taryfowy Nowy Pop przejdzie chyba do historii. Ciekawe jest to ze zmiana cennika jest podstawą do wypowiedzenia umowy w Zetafonie, jeżeli ktoś korzysta z planu taryfowego Nowy PoP:D
Bardzo ciekawe stwierdzenie możesz rozwinąć na przykład odnosząc się do zapisów w regulaminie ?

#279389  autor: wshk
 25 lip 2008, 18:25
Ja po POPie plakal nie bede choc troche szkoda - faktem jest ze rodowicie polska marka zostaje zastapiona przez ogolnoswiatowa.

Ale jak chca miec ludzi w NOG to niech dojda do ladu z "Pogadaj sobie" bo lipa jak byla tak i jest :(