• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #260825  autor: myslak12
 09 kwie 2008, 15:32
Posiadam mixplusa zrobiłem już wszystkie zasilenia w ilości 36 po 30zł i chcę pożegnać się z tą siecią komórkową.Mam takie pytanie czy teraz po zasileniu muszę pójść do salonu plusa i wypowiedzieć jeszcze dodatkowo umowę na ten telefon czy wystarczy ze zasiliłem ten telefon 36 razy i umowa rozwiązała się sama po zasileniach?

#260827  autor: piwosz
 09 kwie 2008, 15:46
teraz już masz simplusa rzucasz kartę w kąt i zapominasz o plusie. :twisted:

:occasion5:

#260830  autor: myslak12
 09 kwie 2008, 16:02
dziekuje za odpowiedz i mam jeszcze jedno pytanie bo nie chcę otwierać nowego tematu.
Miesięcznie chcę przeznaczyć 30 zł na rozmowy (zależy mi na ofercie na kartę bo wiele mi się przewraca telefonów w domu) i tak 50% rozmawiał będę z numerami stacjanarnymi a 50 % z komorkami.Czy oferta sami swoi jest korzystna dla mnie jeżeli chodzi o ilość minut?Czy jak bedę w sami swoi to rozmowy z plusem są liczone jak wewnątrz sieci? Zakleży mi by trochę pogadać z numerami stacjonarnymi a rodzina jest w erze i w plusie na abonament. Tak po krótce wszyscy porozrzucani są po sieciach komórkowych.

#260834  autor: mariusz9a
 09 kwie 2008, 16:15
myslak12 pisze:Czy jak bedę w sami swoi to rozmowy z plusem są liczone jak wewnątrz sieci?
Nie. Będą rozliczane jak połączenia poza sieć.

Jeśli dużo rozmawiasz na stacjonarne i na Plusa to zostań w mixie i wykupuj pakiety (pakiety są na stacjonarne i wewnątrz sieci).

[ Dodano: 2008-04-09, 16:16 ]
piwosz pisze:teraz już masz simplusa rzucasz kartę w kąt i zapominasz o plusie.
No nie do końca. Masz nadal mixa ale na czas nieokreślony.

#260835  autor: myslak12
 09 kwie 2008, 16:20
czyli co mam pójść do plusa i wypowiedzieć umowę na tego mixa?

#260838  autor: mariusz9a
 09 kwie 2008, 16:26
myslak12 pisze:czyli co mam pójść do plusa i wypowiedzieć umowę na tego mixa?
Nie musisz. Będą Cię teraz męczyli przedłużeniem umowy ale możesz to olać i po prostu przestać doładowywać tą kartę.

#260841  autor: myslak12
 09 kwie 2008, 16:31
rozumiem tylko będą czekać bo umowę mam z nimi do czerwca a spłacanie z kończyłem wcześniej wczoraj poprzez ostatnie doładowanie konta.
Dobrze więc już wszystko jasne , dziękuje za pomoc.

Admin temat do zamknięcia

#260842  autor: mariusz9a
 09 kwie 2008, 16:37
myslak12 pisze:rozumiem tylko będą czekać bo umowę mam z nimi do czerwca a spłacanie z kończyłem wcześniej wczoraj poprzez ostatnie doładowanie konta.
Umowy w mixie Plusa nie są na czas a na doładowania. Jeżeli doładowałeś wszystkie doładowania wcześniej to niedługo ktoś zadzwoni. Nie będą czekali do czerwca;) Twoja umowa się skończyła wraz z ostatnim doładowaniem (czyli jak napisałeś - wczoraj).