Witam.Niedawno zakupiłem nowy telefon w play mix.Przedtem posiadałem play karte i chciałem sobie przenieść ten numer z karty do mixa.Wszędzie słyszałem że jest to możliwe,ale niestety spotkała mnie przykra niespodzianka.Pan sprzedawca potwierdził że taka możliwość istnieje ale po chwili okazało się że nie może tego zrobić,że akurat z moją kartą jest coś nie tak (?).Nie sprecyzował co jest nie tak.Karta oczywiście najpierw została zarejestrowana.No ale nie dałem za wygraną,odczekałem dzień i znów odwiedziłem punkt play germanos.I tu niestety taka sama sytuacja.Trudno,kupiłem nowy starter i cały proces przebiegł bez problemu.Niby nic (pech),lecz 2 tygodnie wcześniej mój znajomy miał identyczną sytuacje w sieci orange.Zastanawiam się o co tu chodzi.Czy to rzeczywiście fatalny zbieg okoliczności,niedopracowane oprogramowanie,czy może jakieś praktyki operatorskie aby poprawić sobie na chwilę statystyki użytkowników.Jeżeli ktoś miał podobne problemy z migracją wewnątrz sieci to proszę piszcie.