• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #235951  autor: radeczko
 28 lis 2007, 12:48
Witajcie,

Mam problem. :? kopiłem fajny numer w Popie i chciałem go przenieść do innej sieci. Niestety wcześniejszy właściciel zarejestrował się na stronie www.orange.pl a ja nie znam hasła nie mam puku. Jaka jest szansa na zmianę danych abonenta? :wink:

Pozdrawiam R.

Pozdrawiam Radeczko

#235952  autor: aga
 28 lis 2007, 12:59
Nie wiem jak jest w Orange, ale w Erze wystarczyłaby umowa zbycia karty sim i wypełnienie karty rejestracyjnej. W taki sposób można przerejestrować numer na siebie.
 #235973  autor: tomko111
 28 lis 2007, 14:45
radeczko pisze:Witajcie,

Mam problem. :? kopiłem fajny numer w Popie i chciałem go przenieść do innej sieci. Niestety wcześniejszy właściciel zarejestrował się na stronie www.orange.pl a ja nie znam hasła nie mam puku. Jaka jest szansa na zmianę danych abonenta? :wink:

Pozdrawiam R.
Witam, najpierw wypełniasz formularz rejestracji numeru do sieci - oczywiście podajesz swoje dane, formularz możesz znaleźć tutaj: http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 459056.pdf
następnie wypełniasz następny formularz, konkretnie drugą część, znajdziesz go tutaj: http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 459055.pdf
wysyłasz faksem pod numer: (0-22) 588 78 83 i cieszysz się zarejestrowanym numerem.

#236128  autor: Vieslav
 29 lis 2007, 08:52
Albo po prostu poproś o wymianę karty SIM na nową. Dostaniesz nowy PUK.

#236471  autor: DejwiD
 30 lis 2007, 18:19
Mulder pisze:Albo po prostu poproś o wymianę karty SIM na nową. Dostaniesz nowy PUK.
bzdury :) dzwonisz z tego numeru do BOKu i prosisz o podanie i zalatwione. masz PUK. A autora topica przestrzegam!! nie zdziw sie, ze nagle karta przestanie Ci dzialac. Wystarczy, ze dotychczasowy wlasciciel pojdzie do salonu i wyrobi sobie duplikat karty i po numerze. Standardowe oszustwo z allegro.

#237286  autor: Th0mas
 04 gru 2007, 11:56
Z resztą na stronie www.orange.pl nie ma już możliwości zmiany danych adresowych, tak jak nie ma już możliwości rejestrowania danych.