• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #231631  autor: mikage1
 05 lis 2007, 23:31
Orange wydłużyło łaskawie do 12 listopada Szał Minut... - czyli o całe 9 dni

I teraz to co najlepsze:
(z regulaminu)
otóż czytamy w nim:
"obowiązuje od dnia 4 listopada 2007 roku do 12 listopada 2007 roku"

i dalej, w punkcie 2
"W ramach promocji Użytkownik ma możliwość zakupienia pakietu 120 minut, ("Pakiet") od dnia 3 września 2007 roku do 3 listopada 2007 roku..."

Wyjaśnienia:
a) piękne i miłe: Orange wynalazło wehikuł do podróży w czasie... :D
b) rzeczywiste: lenistwo i niechlujstwo działu piszącego regulaminy metodą ctrl+c, ctrl+v sięgające szczytu... :smt067
Wybór wyjaśnienia należy do czytających...
A może ktoś zna lepsze wyjaśnienie?
Ostatnio zmieniony 06 lis 2007, 01:50 przez mikage1, łącznie zmieniany 1 raz.

#231673  autor: plustik
 06 lis 2007, 13:10
jakaś promyłka w regulaminie i niedopatrzenie punktów przedłużenia promocji 8)

#231693  autor: przemek910
 06 lis 2007, 14:55
po prostu robota robiona na tzw "odpier*ziel"

Skoro przedluzono do 12, to i pakiety można zamawiać do 12... nie dlugo porpawią regulamin znajac zycie

#231745  autor: biotyt
 06 lis 2007, 20:55
przemek910 pisze:po prostu robota robiona na tzw "odpier*ziel"

Skoro przedluzono do 12, to i pakiety można zamawiać do 12... nie dlugo porpawią regulamin znajac zycie
He, poprawią pewnie dopiero gdy będą ponownie przedłużać. Patrząc na świąteczną promocję Nowego Twojego Mixa oraz wypowiedzi rzecznika nie spodziewam się także rewelacji w ofercie na kartę na święta. Z tej wypowiedzi można odczytać, że już poddają się w walce o miejsce lidera na rynku, więc oferta nie będzie konkurencyjna, a Plus z pewnością czymś zaskoczy bo w końcu ostatnio pokazuje się z coraz lepszej strony.

biotyt

#232206  autor: bart-xtreme
 09 lis 2007, 13:24
AA w Orange powinni zrobić pakiet np. za 20 zł minut na cały miesiąc po 5 gr minuta, i mieć np. 400 minut do Orange i na stacj ważne przez miesiąc, ale wtedy to by mi zwisało czy mógłbym kupić pakiet kolejny przed tym miesiącem czy nie... to i tak bardzo dużo :)

#232253  autor: biotyt
 09 lis 2007, 16:35
bart-xtreme pisze:AA w Orange powinni zrobić pakiet np. za 20 zł minut na cały miesiąc po 5 gr minuta, i mieć np. 400 minut do Orange i na stacj ważne przez miesiąc, ale wtedy to by mi zwisało czy mógłbym kupić pakiet kolejny przed tym miesiącem czy nie... to i tak bardzo dużo :)
No ciekawe co wykombinują, bo takie przedłużenie na 9 dni zwraca uwagę, że albo to zdejmą, albo zmodyfikują. Ja spodziewam się darmowego numeru u nich w prepaidzie. Ostatnio to modne, w Mixie dali więc może tutaj coś takiego zaproponują.

biotyt

#232529  autor: mb79
 10 lis 2007, 16:50
Mam nadzieję że Orange wprowadzi jakaś ciekawą ofertę np darmowy numer za doładowanie lub lepsze opcję w pakietach. Jestem w POP-ie od 6 lat i coraz mniej atrakcyjna staje sie dla mnie ich oferta. Jeśli nic nie zmienią to uciekam do Simplus-a.

#232551  autor: biotyt
 10 lis 2007, 18:17
mb79 pisze:Mam nadzieję że Orange wprowadzi jakaś ciekawą ofertę np darmowy numer za doładowanie lub lepsze opcję w pakietach. Jestem w POP-ie od 6 lat i coraz mniej atrakcyjna staje sie dla mnie ich oferta. Jeśli nic nie zmienią to uciekam do Simplus-a.
Jeśli masz znajomych w Plusie to zmiana na Simplusa jest korzystna, ale tam jest podobne pakieciarstwo choć w sumie trochę lepsza oferta bo aktualnie promocja z darmowym numerem oraz są pakiety do transmisji danych, z drugiej strony stawki 5 gr/min możliwe dopiero po prawie pół roku stażu oraz maksymalnie do 200 min. W Orange można ich mieć co tydzień 120 min (choć pakiety tylko 7 dniowe) oraz są to także minuty na telefony stacjonarne. Ja mam znajomych w Orange i jak na razie jestem zadowolony, ostatnio dużo gratisowych złotówek dostałem itp. Sądzę, że z ofertą na święta też się nie zawiodę. Właśnie bardzo fajną ofertą byłby darmowy numer.

biotyt

#232558  autor: widex
 10 lis 2007, 18:42
mb79 pisze:Jestem w POP-ie od 6 lat i coraz mniej atrakcyjna staje sie dla mnie ich oferta.
Hmm też to odczuwam...
biotyt pisze:Ja mam znajomych w Orange i jak na razie jestem zadowolony
To też...

Tyle, że
biotyt pisze:Sądzę, że z ofertą na święta też się nie zawiodę
Z tym bym polemizował... Owszem oferta może być "atrakcyjna" tyle, że brak 3G całkowicie wykreśla Orange dla mnie... Przykro mi, ale oni nie kwapią się do uruchomienia UMTS\HSDPA w miastach wojewódzkich! Taki Play\Plus ma plany w następnym roku, aby pokrywać małe miejscowości. Orange jakoś nie widać po nich.

Dlatego prawdopodobnie wykorzystam to co mam i przenoszę numer do Play...

Zobaczę jeszcze co zaoferują na święta, może wstrzymam się do stycznia...

#232976  autor: Darecky
 12 lis 2007, 21:09
I jak z tymi pakietami będą jeszcze?

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#232999  autor: biotyt
 12 lis 2007, 22:42
d@arQ pisze:I jak z tymi pakietami będą jeszcze?
No niby dzisiaj ostatni dzień, a nie wiadomo co z tymi pakietami. Coś mi się wydaje, że nie przedłużą, bo dzisiaj weszła oferta świąteczna z pakietami minut do doładowań. Pewnie z takiego powodu, że dużo ludzi narzekało na termin ważności w Szalonych Pakietach, więc wyszli z założenia, że lepiej dać jakiś gratis z dłuższym terminem, choć o wiele mniejszy

biotyt

#233054  autor: mb79
 13 lis 2007, 10:13
W obecnej promocji doładowań za każde doładowanie Orange daje minuty wewnątrz sieci i na stacjonarne ale niestety automatycznie zmienia się taryfę na Orange POP co mi nie odpowiada. Od dawna mam taryfę Pop i przy niej chciał bym pozostać :( .

#233058  autor: mikage1
 13 lis 2007, 10:59
"szały" już zniknęły z oferty...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#233139  autor: biotyt
 13 lis 2007, 16:38
mb79 pisze:W obecnej promocji doładowań za każde doładowanie Orange daje minuty wewnątrz sieci i na stacjonarne ale niestety automatycznie zmienia się taryfę na Orange POP co mi nie odpowiada. Od dawna mam taryfę Pop i przy niej chciał bym pozostać :( .
Z promocji doładowań możesz korzystać także w taryfie Nowy POP, tak mówi regulamin. Poza tym nie wiem po co tkwić w tej starej taryfie gdy w nowej są niższe stawki w sieci i poza sieć.

biotyt

#233157  autor: Darecky
 13 lis 2007, 18:16
JEj ale te szały minut to dobre były, a tak to lipa...

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!